İster yüksek performanslı isterseniz de fiyat/performans tavisye sistem arıyor olun Intel ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap alabilirsiniz!
Güncel Intel işlemci...
16X2 Ram yapılarak alınabilir hocam. Kasım indirimleri gibi indirimler olur mu bilmiyorum lakin sizin gibi bende bekliyorum. Geçen bir sistem alıp iade...
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bir süredir...
Tamam hocam bakın şöyle yapalım
https://www.itopya.com/it-open-v10-amd-ryzen-5-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-12gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-a_h27573...
Teşekkür ederim , ileride 4070 ti süper veya 4070 super için bütçe ayırmaya çalışacağım. En kötü ikinci el piyasasından KFG'li bir şey bulursak onu bile...
Hocam ben anlatamıyorum galiba. Bunları zaten bilmeniz gerekiyor. 25-26 gün sonra 2025'e giriyoruz bu sistemlere zam gelecek. Bütçem dahilinde iyi bir...
O işlemci dediğin işlemci threadripper sanki :D Anakartın kasma yaptığını da ilk defa senden duyuyorum. Anakart ve işlemci uyumu yok derken neyi kastettin...
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim yazdıkların için. İleride bir ekran kartı yükseltmesi yaparım lakin 7700xt günümüz için gayet kafi diye düşünüyorum...