Hocam artık satın aldım dediğiniz gibi işlemciler arasında %10-12 fark oynasa da almışken alayım dedim. Ram için de aynı şekilde CL 32 6400 Mhz çok tatlı...
taksitle bu fiyatlar normal peşin ne kadar o önemli. ve sistem son derece iyi, işlemci olsun ekran kartı ve anakart seni uzun süre götürür hayırlı olsun.
Aldım artık iyisiyle kötüsüyle kullanacağız. Peşin 6 taksit olmasa zaten bu fiyatlara çıkmam mümkün değildi. Ryzen 5 7500F + 4070 li sisteme 42-43 k civarı...
Hocam bütçe olarak bu kadar fazla verebiliyorsanız 4070 SUPER almamanızı öneririm. İşin ehli arkadaşlara bir sorun isterseniz. Yine bu bütçeye 1TB M2 SSD az...
Bütün önerilere açığım hocam. Aylık 6 taksit ile 8600 TL olacak şekilde bütün önerilerinize açığım lakin tek tek toplayamam birleştirmeyi hem bilmiyorum hem...
Evet evet dediğiniz gibi nakit verebilecek olsam bakacağım da vadesiz 43 , 44 olan sistemler vade farkıyla hem 55-56 civarına çıkıyor hem de şuan baktığım...
Peşin fiyatına 6 taksit ile 52.000 TL ' ye geliyor. Aylık ödemesi 8600 TL. Diğer sitelerde bu fiyata (taksit seçenekleri dahil) başka ürün bulamadım...