Hocam bende uzman değilim. Eğer memnunsan kullan. Geçmişte Creative A35 kullandım memnundum. Sıfırı yok piyasada. Düğmesi bozuldu bende bir şey almak istiyorum ama karar vermiş değilim. Ses konusu biraz spesifik bir konu olduğundan ustalar yorum yapsa daha iyi.
Aldım iade ettim geçen hafta 1200 liraya amazondan almıştım. Creative A35 vardı bende onun yanından geçmez. Tenekeden ni diyim böyle ahşabın mı tam bilemiyorum acaip yapay bir ses geliyor. Ben beğenmedim öyle ahım şahım bişey aranıyordum aslında ama bilemiyorum belki Creative in verdiği sesi...
[H3 id='SIZE14pxCOLORrgb18+20+22httpsinventus.com.trmi_productsProduct.aspxPID10727COLORSIZE']https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10727[/H3]
İlave 1 adet 120mm ışıksız arka fan ile gelmektedir. (stoklarla sınırlıdır)
sitesinde böyle bir ibare var ürün kodunun altında.
Doğrudur Asus kullanıyorum Allah var monitör tarafında hiç işim düşmedi bugüne kadar. Ama dediğinde doğrudur güzide ülkemizde gördüğümüz şeyler. Asus anakart arızalanmıştı ve garantinin bitmesinin son ayındaydım. Yenisi ile değiştirmişlerdi ama bu dediğim 10 sene oldu ondan dolayı ve arkasında...
Hocam teşekkürler KTC'nin garantisini index bilgisayar veriyormuş sanırım. Asus bilindik bir marka ya. index vs bildiğim bir şey değil. birkaç bin lira fazla verip asus alasım var. Servis vs. işleri KTC de nasıldır bilmiyorum açıkçası.
Asus VG27AQML1A mı, yoksa KTC 27″ H27E6 mı almak lazım. Panel kalitesi servis, doğru renk vs. iddialı oyun oynanmayacak. Günlük kullanım ve film dizi vs.
Hocam banada 2k veya 4k monitör lazım va olanlar curved oluyor. Film ve iddiasız oyun oynamak maksat. 27 inc düşünüyorum. Garanti servis değişim iade sıkıntısı olmayan. Bir monitör lazım. Günlük web işleri bluray film online oyun falan oynama işi yok. Futbol oynanır gta vs. Cod vs. Ekran kartı...
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
3499TL Bu ürünümü satın almıştın hocam? snrjiden üsttekini alsam iki ayrı 16gb mı yollarlar bilgin var mı ?
anlamadığım konu ddr5 lerde 2x16 kit olanlarda tam uyum oluyor ayrı ayrı 16gb olunca farklı chipset olabilir...
bu ram başka yerde yok ne teknik bilgi ne satış. anlamadım ne iş.
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
1738917441
eskiden
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV532G600C30K)
bu vardı bitmiş fiyatıda 3800 civarı idi şimdi üstteki...
Asus Rog Strix B550-F Gaming AMD AM4 DDR4 ATX Anakart ile uyumlumudur acaba ? sitesinde
Kasa Tipi : Gaming / ATX Tower yazıyor ama ben pek anlamıyorumda