7700x
5060ti
bronz 750w psu rampage
msı pro b650m-b anakart
32gb ram
Pc kuruluyor bios güncelleniyor, 2 gün boyunca sıkıntısız çalışıyor. Daha sonrasında sabah arkadaşım kalktığında pc açılmıyor. Power'a bastığında fanlar anlık dönüyor kapanıyor. Anakartta kırmızı ışık yanıp sönüyor 1 sn...
Merhaba arkadaşlar 2012 model pejo208 aracım için H7 led ampul bakıyorum. Aracımda mercek var ancak şuanki ampullerim çok iyi aydınlatmıyor. 2 ay sonrada muayenem var.
Önerebileceğiniz led ampul var mıdır ? Alsam kendim takıp ayarını nasıl yapabilirim ve ya aracınıza led ampul taktırdığınız...
Ben sarı siteden buldum lastikçilerden oralarda daha ucuz oluyor 200-300 lira daha ve ekstra olarak sökme takma balans ayarını ücretsiz bir şekilde yapıyorlar. K.kartına taksit imkanlarıda oluyormuş vade farksız daha almadım ama 1-2 hafta içinde değiştirmeyi düsünüyorum.
Genelde 185 65 R15 88T bakıyorum 88T ise 190km hıza kadar destekliyormuş ki zaten benim aracım 1.4HDI motor 68 beygir 190ları görmek pek akıl karı olmaz bu araçla :D
1751358204
İkisininde ıslak zeminde performansı A yakıt verimliliği B olarak gösteriliyor.
Merhabalar, iki ürün arasında kaldım.
Lassa Revola:2500 TL (Adet)
Continental Ultracontact: 2850 TL (Adet)
Lassa hakkında 2025 yılının seçilmiş ürünü vs diyorlar ama araştırdığımda bir yerde rastlayamadım açıkcası
Bu ürünleri deneyimlemiş tavsiye verecek arkadaşlar var ise sevinirim, lastik...
Valla herkes bu ekran özelliğini söylüyor ya daha önce deneyimlemedim İphone X kullanıyorum uzun yıllardır, herhalde 15Pro alacağım bir kaç adım daha iyi diye herkeste onu öneriyor :D
Eyvallah :D
İphone X'den geçeceğimden ötürü hz olayı bence ben de çok fazla etki yaratmayacaktır diye düşünüyorum, kamera performanslarının birbirine yakın olduğunu söyleniyor. Eğerki ınfluencer gibi işler vs yapmıyosanız 16'nın kamerasınında yeteceği söyleniyor.Performans olarakda birbirlerine...
Güncel kullandığım telefon: İphone X
Merhaba arkadaşlar, tüm Türkiyenin malum sorusuyla karşınızdayım. Yakın bir zamanda 2. El İphone almayı düşünüyorum. Normal bir kullanıcıyım, telefonda oyun oynamayı hiç sevmiyorum, genelde günlük sosyal medya işleri bunların yanı sıra telefon görüşmeleri...