hocam sorun yine başladı ilk görevden sonra oyun takıldı bende çözümü save yüklemede buldum chapter 2 save indirdim şuan yine oyuna giremiyorum oyun orjinal rockstar launcher yüklü şimdi hata vermedi sadece ya donuyor yada siyah ekran veriyor yada giriş ekranına atıyor
oyunu indirdim ve sildim 2-3 kere filan silip yükledim farklı bir diske yine indirdim ama yine olmadı forumlarda yönetici olarak çalıştır butonundaki tiki kaldırdım oyun açıldı ama yükleme ekranında takılı kaldı sonra bir hata verdi ve yükleme ekranı döngüsüne tekrar girdi dosyaları birçok kez...
Silahlara merakım eskiden beri var. Bu işlere bir yerden başlamak istiyorum, yeni başlayanlar için önereceğiniz 3000-4000 TL bandında bir havalı tüfek modeli var mı? Ayrıca bunun için gereken bir yaş sınırı ya da ruhsat gibi bir şey var mıdır?
Telefonum kırıldı ve yenisini aldım ama 3 instagram hesabımdan birine erişemiyorum aslında hangi e postayla açtığımı öğrenebilirsem e postayı geri alabilirim ama hangisi olduğunu bilmiyorum öğrenme şansım varmı
Aliexpress ten saat parçaları alıp türkiyede toplamayı düşünüyorum orjinal parçalar satan yada aradığım saatin parçalarını bulmamı sağlayacak bir bilgiye ihtiyacım var daha doğrusu bu işe dair bilgisi olanların bana tecrübelerini aktarmasını istiyorum
Ticaret meslek lisesi nasıl iler mesem gibi haftada bir gün okula gidip diğer günler çalışıyor muyuz yoksa normal meslek lisesi gibi 11 den sonra stajmı yapıyoruz.staj yapıyorsak kendi aile dükkanımızda çalışabiliyormuyuz