coyuncu290 isimli üyenin son içerikleri

1. C

MSI gc20 v2 alınır mı?

Hocam sorun muhtemelen sokette. O dediğiniz 30 cm'lik kabloyu buldum, telefonuma taktım ve hiç bir şekilde ne kolun ışığı yandı ne çalıştı. Şimdi bilgisayara taktığımda eskiden en azından yanıp sönüyordu ışığı şu an tamamen iptal ne yanıyor ne sönüyor. Ne yapabilirim şu andan itibaren?
  2. C

MSI gc20 v2 alınır mı?

Aynı kablo sorunu sende de mi oldu? Telefonuma uymadı ne yazık ki, google'a yazdığım da bahsettiğiniz tarz da usbleri bulamadım. En azından anlamam için link atabilir misiniz lütfen? Kutu içinde başka herhangi bi' kablo yok.
  3. C

MSI gc20 v2 alınır mı?

Kral merhaba postu hortlatıyorum biraz kusura bakmayın ama, MSI GC20 V2 yaklaşık 1 senedir falan kullanıyordum hiç bir şekilde kola zarar gelmedi (düşme, su dökme vs.) FIFA oynarken bir anda kolun bağlantısı kesilmeye başladı. Sonra farkettim ki temassızlık gibi bir durum var. Sorun ya sokette...
  4. C

Çözüldü✓ Monitörün siyah ekran kalması, sistemin çalışması ve ekran kartının fanlarının son hız dönmesi

Hocam merhaba, biliyorum çok eski bir konuyu hortlatıyorum ama uzun süredir bu sorundan müzdaribim. Gerçekten denemediğim şey kalmadı. En sonunda sizin konunuza denk geldim gerçekten işe yarar gibi duruyor ancak dediğiniz şeyleri nasıl yapabileceğimi anlamadım. Donanımı pek ellemek istemiyorum...
Geri