Warzone oynuyorum ben genelde ısı değerlerinde GPU da 74 den yukarısını görmedim. Diğer insanların tecrübeleri ne bilemem ama ben en ufak bir sorun yaşamadım makinede, laptop u satıp PlayStation alacağım ama bu tamamen benim tercihim olarak olacak. Ortalama 140 fps ile oynuyorum warzone caldera...
Monster Around 32 Yi kullandım 2 arkadaşıma daha aldırdım yıllardır kullanıyorlar. Ben tavsiye ederim açıkçası çok memnun kaldık ve iyi performans aldık almaya devam ediyorlar.
Asus A15 i elden çıkartmayı düşünüyorum arkadaşlar , playstation 5 e geri döneceğim pc işi bana sarmadı. 16x2 ram yaptım makineyi ilginen olursa görüşelim 1 aylık cihaz.
Asus A15 i 10 günü geçti kullanıyorum. Warzone oynuyorum sadece fps lerim 140 ve üzeri GPU sıcaklığım 73 CPU sıcaklığım 83 ü geçtiğini görmedim henüz. Makinenin ısınma ile ilgili sorunu olduğunu söyleyemem açıkcası.
1 haftadır çok yoğun olmasa da kullanıyorum. Günlük kullanımda makine çalışıyor mu onu bile anlamıyorsunuz o kadar sessiz. Oyun anında fan açıyorsa da ben duymuyorum kulaklıktan dolayı , ses gurubunda kimse fan sesi geliyor gibi bir şikayette de bulunmadı. Gürültü önleme özelliği yok...
Ben bugün iyice kurcalama şansı buldum makineyi. Call of duty warzone 2.0 oynadım, fps değerleri ortalama 130 ve üzeri idi ayarlar high seçilirken. Ayarları normale bazı ayarları low a çekerek 150 ve üzerine ulaştım. Gpu ve CPU ısılarım 70 li dereceleri geçmedi bile. Ben makineden gayet memnun...