cptlykia isimli üyenin son içerikleri

1. cptlykia

Yanlış ürün siparişi sonucu iptal talebi ile ilgili yaşadığım sorunlar

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar mükemmelsiniz, sipariş geldiği gibi teslim almayıp iade edeceğim. Son bir soru bu mousenin omron optik switch modelini alayım değil mi
  2. cptlykia

Omron optik switch modelini almam gerekiyor değil mi bu model farklıymış siyah diye almıştım fark bile etmedim. Ve bu siteden yeminle illet ettim bi sipariş iptal talebi bu kadar zor olmamalı gerçekten
  3. cptlykia

https://www.gaming.gen.tr/urun/867289/scyrox-v8-siyah-8k-hz-pixart-3950-sensor-kailh-switch-kablosuz-simetrik-gaming-mouse/ bu ürünü satın aldım fakat bu modeldeki switchlerin farklı olduğunu sipariş verdikten sonra öğrendim(redditteki incelemere göre sıkıntıları olan bir switch diye...
  4. cptlykia

Çözüldü✓ 18-9 cm Fingertip Mouse Önerisi

Bu bütçede o kadar fazla mouse var ki ne alacağımı şaştım açıkçası iyi anlayan biriyle saatlerce sohbet etmem lazım ne alacağıma ikna olmam için :D
  5. cptlykia

RE9 requem save mantığı

Aga 2 tane standart mod var birisinde oto save alıyor, diğerinde ise belirli yerlere gelince nadir oto save alıyor onun harici sen manuel save alıyorsun daktiloyla, o yüzden dikkat ederek oynamak lazım
  6. cptlykia

https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3s-max-wireless-mouse son bir soru şu nasıl sence a9 pro mu bu mu
  7. cptlykia

a9 plus ile pro arasındaki farka değer mi
  8. cptlykia

@lortarda hocam bana da öneri yapabilir misin
  9. cptlykia

atk a9 plus alınır mı max 2k bütçe
  10. cptlykia

Rs200 (24-25) VS rks R250 (23-24)

rs 200 hocam hintliden şaşmıcan bu bütçede, ns 200 - n250 de tavsiye ederim
  11. cptlykia

150k motosiklet tavsiye (racing)

RS200
  12. cptlykia

🔥İndirim Aula Win68 HE Manyetik Klavye 400 TL Trendyol kodu ile 1359TL

indirim kodu bitmiş ama yine de alınır mı 1800e 1772667077 mouse ve kulaklıkda anlarım kablosuz olmasını ama klavyenin kablosuz olma olayını bi türlü anlayamadım aşırı overrated
  13. cptlykia

❌İndirim Bitti! Vatan'da Bilgisayar Bileşenlerinde %10 İndirimler - Paraf Karta Peşin Fiyatına 6 Taksit Var

anladım hocam kioxia pro alabilirim gibi render vs işim yok ya ekstra m2 slotum var bendeki m2 500 gb indirim görmüşken yapıştırayım dedim
  14. cptlykia

❌İndirim Bitti! Vatan'da Bilgisayar Bileşenlerinde %10 İndirimler - Paraf Karta Peşin Fiyatına 6 Taksit Var

buradaki m2 öneriniz nedir gen4 anakartım var gen5 ssd mi almaya çalışsam geleceğe yönelik
  15. cptlykia

🔥İndirim HYPERX CLOUD III BLACK WIRELESS GAMING H KULAKLIK (OUTLET) 4.311TL

hangisi en iyisi ses kasma açısından
Geri