Samsung galaxy s24 fe, 60 fps video kamerada 2x ve üstü zoom değerlerinde önce sarımsı bir ton ardından fotoğraftaki gibi inanılmaz karıncalanma meydana geliyor. Genelde koyu ve karanlık alanlarda oluyor. 30 fpste bir problem yok. Pro video sıkıntısız. Bu normal mi?
10k gibi bir fiyat farkı var. Telefonu uzun yıllar kullanmayi planlıyorum o yüzden uzun ömürlü olması önemli. 10klık farkı vermeli miyim ne diyorsunuz?
Mousepad'i bir süredir kullanıyorum ve genel olarak memnunum fakat her 10-15dk bir sağa, sola kaydığı için düzeltmekten sıkıldım. Şimdi altına kaymaz mat koymayı deneyeceğim. Önerisi olan var mı, iade edip başka marka/modele yönelmeli miyim sizce?
Millet çok saçma bir şekilde çözdüm :D. Olay kapalıyken share + ps tuşuna basılı tutup "pair" moduyla açmakmış, ben xbox gibi düşünüp kol açıkken "pair" moduna almaya çalışıyordum. o.O2 Rezil bir durum oldu... yardım eden, etmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum.
Gamepad anında kapandığı için bağlayamıyorum maalesef.
Yükledim, gamepad güncel sürümde.
Birçok kez bluetooth'u kapatıp denedim fakat dediğim gibi gamepad birkaç kere yanıp söndükten sonra kapanıyor. Ayrıca hiçbir cihazın bluetooth menüsünden gamepad'i göremiyorum, sadece windows bağlantı...
Xbox gamepad, bluetooth kulaklık bağlayıp kullandım bir problem olmadı. Dualsense'i açtığım anda ışıkları yanıp sönmeye başlıyor ve çok geçmeden gamepad kapanıyor, bu sebeple başka hiçbir cihaza (telefon, televizyon, başka bir bilgisayar denedim) bağlayamıyorum. Sanki pc ile dualsense...
Dualsense'i windows pcye bağlayamıyorum. Gamepadi açtığım anda windows eşleşme yapmak için izin istiyor, izin verince bluetooth kısmında gamepadi görebiliyorum fakat hemen altında "not connected" yazıyor ve sonrasında bağlantı tamamiyle kopuyor. Çıkan eşleşme iznine onay vermezsem gamepad anında...