cr4ck isimli üyenin son içerikleri

1. cr4ck

Kulağınıza en hoş gelen şarkılar?

2. cr4ck

S24 fe 60 fps video zoom sorunu

Attığım görüntü fhd. Uhd de pek fazla olmuyor.
  3. cr4ck

S24 fe 60 fps video zoom sorunu

Samsung galaxy s24 fe, 60 fps video kamerada 2x ve üstü zoom değerlerinde önce sarımsı bir ton ardından fotoğraftaki gibi inanılmaz karıncalanma meydana geliyor. Genelde koyu ve karanlık alanlarda oluyor. 30 fpste bir problem yok. Pro video sıkıntısız. Bu normal mi?
  4. cr4ck

Öneri Samsung s24+ mı s24 fe mi?

10k gibi bir fiyat farkı var. Telefonu uzun yıllar kullanmayi planlıyorum o yüzden uzun ömürlü olması önemli. 10klık farkı vermeli miyim ne diyorsunuz?
  5. cr4ck

Elektro Gitar Önerisi

Aynı şekilde ben de bakıyorum, konuyu takipteyim.
  6. cr4ck

Yardım Steelseries qck edge large mousepad kayma problemi

Mousepad'i bir süredir kullanıyorum ve genel olarak memnunum fakat her 10-15dk bir sağa, sola kaydığı için düzeltmekten sıkıldım. Şimdi altına kaymaz mat koymayı deneyeceğim. Önerisi olan var mı, iade edip başka marka/modele yönelmeli miyim sizce?
  7. cr4ck

Yardım Formattan sonra dualsense'i kablosuz olarak pc'ye bağlayamıyorum

Millet çok saçma bir şekilde çözdüm :D. Olay kapalıyken share + ps tuşuna basılı tutup "pair" moduyla açmakmış, ben xbox gibi düşünüp kol açıkken "pair" moduna almaya çalışıyordum. o.O2 Rezil bir durum oldu... yardım eden, etmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum.
  8. cr4ck

Çok kez denedim tepki yok. Sadece kendi halinde yanıp sönüyor ardından kapanıyor.
  9. cr4ck

Gamepad anında kapandığı için bağlayamıyorum maalesef. Yükledim, gamepad güncel sürümde. Birçok kez bluetooth'u kapatıp denedim fakat dediğim gibi gamepad birkaç kere yanıp söndükten sonra kapanıyor. Ayrıca hiçbir cihazın bluetooth menüsünden gamepad'i göremiyorum, sadece windows bağlantı...
  10. cr4ck

Xbox gamepad, bluetooth kulaklık bağlayıp kullandım bir problem olmadı. Dualsense'i açtığım anda ışıkları yanıp sönmeye başlıyor ve çok geçmeden gamepad kapanıyor, bu sebeple başka hiçbir cihaza (telefon, televizyon, başka bir bilgisayar denedim) bağlayamıyorum. Sanki pc ile dualsense...
  11. cr4ck

Dualsense'i windows pcye bağlayamıyorum. Gamepadi açtığım anda windows eşleşme yapmak için izin istiyor, izin verince bluetooth kısmında gamepadi görebiliyorum fakat hemen altında "not connected" yazıyor ve sonrasında bağlantı tamamiyle kopuyor. Çıkan eşleşme iznine onay vermezsem gamepad anında...
  12. cr4ck

En Son Kimin Konserine Gittiniz

Skillet
  13. cr4ck

GTA 5 Enhanced RTX 4060'ı tam güçte çalıştırmıyor ve FPS düşüyor

Frame scaling açmayı denedin mi? Advanced settings'teydi en son ama galiba yeri değişmiş.
  14. cr4ck

GTA 5 Enhanced RTX 4060'ı tam güçte çalıştırmıyor ve FPS düşüyor

1080p mi oynuyorsun? Yüksek çözünürlükte oynamayı deneyebilirsin.
  15. cr4ck

Nickname önerisine ihtiyacım var.

peek-a-BOO!
Geri