Cra. isimli üyenin son içerikleri

1. Cra.

🔥İndirim Migros Algida Dondurmalarda 400Tl ye 200TL indirim

Maalesef stok bitmiş
  2. Cra.

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Çölde su bulmuşsun demişti dün biri şuan SKNSBWBSHDHSS
  3. Cra.

AJNABAHSHXSGSGSGZGGXGSGSHD COK GÜLDÜM ALLAH AFFETSİN
  4. Cra.

CL48 çok gibi geldi eğer Denizli'de olan varsa alakoyayim beklerim ben kaçırdım zaten :/
  5. Cra.

Alınır mı beyler mağazadayim şuan elleirnde var 1 adet
  6. Cra.

Denizli deyim almak için gittim tamda önümde bir abi vardı o aldı fena içimde kaldı orası ayrı bir konu 😔
  7. Cra.

🔥İndirim 💥 11.999 TL !!! Efsane KTC H27E6 2K 300-320Hz IPS Monitör Stoklarda 💥

Daha iyisi varmı beyler bu fiyata ona göre sipariş geçecem elimdeki 180 Hz Gigabyte yan monitör yapıcam.
  8. Cra.

🔥İndirim LOGİTECH G413 TKL KLAVYE SON 6 AYIN EN DÜŞÜK FİYATI 2175 TL

Logitech Razer Steel series gibi markaların para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Markadan ibaret şişirilmiş fiyatlar.
  9. Cra.

Bu Fiyata En İyi Dikey Süpürge Bumu Satın Alıcam Baska Önerdiğiniz Bisey Varmı ( Dyson v8 Absolute) 16.844.72TL

İkisinde çift bataryalı hocam Siz XXL önerdimiz diye onu alayım dedim XTR modelinind pek bir farkı yok gibi sadece daha üst segment
  10. Cra.

Bu Fiyata En İyi Dikey Süpürge Bumu Satın Alıcam Baska Önerdiğiniz Bisey Varmı ( Dyson v8 Absolute) 16.844.72TL

@_Emir hocam bunu sipariş edecem fiyat iyi midir sizce 1775563908 Bosch unlimited 7 712 XXL = 18.439 Dyson v8 Advanced modelinide alaşım vardı uygun diye dedikleriniz den sonra vazgeçtim Onunda fiyatı 13.700 Tl
  11. Cra.

Anladım peki bu kadar fazla kötü yorumun 711 modelinde olmasının sebebi nedir peki
  12. Cra.

Hocam 711 olan modelde çokça şikayet gördüm ayrıca tek bataryaliymis. 712 XXL olan modelini alayım diyorum hem çift bataryalı hemde çok öneren var diye.
  13. Cra.

Mouse Hızlı Çevrildiğinde USB’ler Gidiyor Bunun Sorunu Ne Olabilir??

Anladım 3.0 da arada kopmalar olabiliyor ondan dedim
  14. Cra.

Mouse Hızlı Çevrildiğinde USB’ler Gidiyor Bunun Sorunu Ne Olabilir??

Giriş USB 3.0 mi hocam 2.0 mı
  15. Cra.

Hocam jet75 nasıldır peki 85 olan model bütçemi aşıyor
Geri