Cracxy isimli üyenin son içerikleri

1. Cracxy

1-1.5K TL Arası Klavye Önerisi

Dostlar merhaba, Razer Ornata V3x almayı düşünüyorum. 1500TL bütçem var. Alabileceğim daha iyi klavye varsa önerilerinizi bekliyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Yüksek tuşlu klavye semiyorum.
  2. Cracxy

PUBG ani ping artışı

Onu denedim olmuyor kral 1742723841 Evde en fazla 2 kişi instagram ve youtube kullanıyor. Başka bir şey yok.
  3. Cracxy

PUBG ani ping artışı

Zaten izin vermiştim ama belki doğru şekilde yapmamışımdır. Nasıl yapıldığını anlatır mısın?
  4. Cracxy

PUBG ani ping artışı

Merhabalar, başka oyunları oynarken hiçbir sorun yaşamıyorken PUBG oynarken ping değerlerim anidem 50-60'tan 2k-3k ya fırlıyor. Sıklıkla donmalar, laglanmalar yaratıyorken bazen oyundan atıığı bile oluyor. Dediğim gibi bu sorunu sadece PUBG'de yaşıyorum. Forumlarda veya herhangi bir yerde çözüm...
  5. Cracxy

Güç Kaynağı Önerisi (PSU)

https://www.amazon.com.tr/FSP-HYPER-650W-80-H3-650/dp/B098THBMQS?dib=eyJ2IjoiMSJ9.FqJyVAxIwA86eZWfq7ntbC2EWeUfTaEmRnVBBZK-rdH0l_aUZf1YBmensMjZ9S3DOMEB32MM1mf-B5H0Gich0hndR0e53qhhDKi717aCMpV0Zb-_f8EpARDqom8qNogaFSEwMQPsrbXHwW9nrEIJ_iBgDkeUkqaFYA9e7WnGYA-JyOMPomjXx1BrlXPAdVP6tCaG4Z8NOoAYsTAPi0BPrsD...
  6. Cracxy

Beyler bu nasıl? https://www.itopya.com/msi-mag-a500dn-500w-80-120mm-fanli-atx-psu_u24021
  7. Cracxy

PSU markalarından pek anlamıyorum. Bunlar güvenilir markalar mı? 1737733974 Hocam marka güvenilir mi?
  8. Cracxy

Minimum 450W Psu önerir misiniz? Fiyat performans olsun ama GamePower gibi markalar önermeyin lütfen. -Ryzen 5 5600X -Nvidia 1050Ti
  9. Cracxy

Oyun Oynarken Bilgisayar Aniden Kapanıyor

Evet BIOS güncel. Sistemi güncellemeden önce forumlardan yardım aldım, özellikle PSU ve Anakart yeterli mi diye sordum, herkes yeterli dedi.
  10. Cracxy

Oyun Oynarken Bilgisayar Aniden Kapanıyor

Arkadaşlar selam. Daha yeni işlemci ve RAM değişikliği yaptım. Bilgisayarım oyun oynarken aniden kapandı. Merak ettim sıcaklık değerlerine baktım, işlemci sıcaklığı 60-70 derece arasında geziyordu. Sorunun neden kaynaklandığını anlamadım. Yardımcı olur musunuz? Sistem Güncellemesi: CPU: R3...
  11. Cracxy

SSD SOĞUTMA GEREKLİ Mİ?

KIOXIA 500GB EXCERIA G2 NVMe M.2 SSD için SSD soğutucu gerekli mi? Gerekliyse bu iş görür mü? https://www.amazon.com.tr/dp/B09HTRX62Y/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09HTRX62Y&linkCode=asn&psc=1 İncelemelerde KIOXIA'nın çok ısındığını söylüyorlar, deneyimleyen varsa yardımcı...
  12. Cracxy

Çözüldü✓ 2 HDD 1 SSD ÇALIŞIR MI?

Yok, direkt SATA bağlantısı yapacağım. Bağlantı konusunda sıkıntım yok, sadece sistemsel olarak bir sıkıntı çıkarır mı onu merak ettim.
  13. Cracxy

Çözüldü✓ 2 HDD 1 SSD ÇALIŞIR MI?

Elimde 1 tane laptop hard diski, 1 tane normal hard disk ve 1 tane SSD var. SSD'ye Windows kurup hard diskleri depolama olarak kullanacağım. Bir sorun olur mu? Laptop hard diski baya eski bir model.
  14. Cracxy

WİNDOWS 10 GÜNCEL FORMAT

Yaklaşık 4-5 senedir bilgisayarımı formatlamıyorum. Haliyle elimde bulunun flash bellekte 4-5 sene önce yüklediğim Win10 ISO'su yüklü. Tekrardan iso dosyasının güncel halini indirmeme gerek var mı?
  15. Cracxy

Çözüldü✓ KIOXIA 500GB EXCERIA G2 ALINIR MI?

ASUS PRIME B350M-E uyumlu mudur?
Geri