Crane isimli üyenin son içerikleri

1. Crane

Konuya nasıl bir başlık koyacağımı bilmiyorum(icloud problemi)

Yanlış anlamışsın benim derdim o değil. Rastgele bir icloud hesabı benim bir insanla aramdaki sohbeti nasıl görebiliyor ve etkileşime girebiliyor onu çözemedim.
  2. Crane

Konuya nasıl bir başlık koyacağımı bilmiyorum(icloud problemi)

İyi akşamlar arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere bilgi almak istediğim bu konuyla alakalı nasıl bir başlık koyabilirim bilmiyorum bile. Özet geçecek olursam şu şekilde açıklayabilirim. Dün akşam telefonuma bir icloud hesabının mesajımı beğendiği bildirimi geldi. Hani birisiyle mesajlaşırken...
  3. Crane

Çözüldü✓ Hangi modeli önerirsiniz?

Teşekkür ederim değerlendireceğim
  4. Crane

Çözüldü✓ Hangi modeli önerirsiniz?

Merhabalar, hem günlük hayatımdaki ufak işler için hem de okul, ofis amaçlı kullanabileceğim hafif ve sessiz bir cihaz arayışındayım. Dizüstü bilgisayarlar hakkında çok bilgi sahibi olmadığımdan dolayı kafamdaki iki modeli aşağıya bırakacağım. Siz hangisini önerirsiniz...
  5. Crane

İtalya vize reddi, yardıma ihtiyacım var

Kalacak yer konusunda hesaplamalarımı yapmıştım. Yurt olmadığı için paylaşımlı evde kalacaktım, hibe ile kira masraflarım karşılanıyordu zaten. Geriye kalan para temel ve keyfi ihtiyaç içindi. Zaten her ay bu paranın üstüne de ekstra ailem yardımda bulunacaktı. Nasıl yeterli değil anlamıyorum...
  6. Crane

Normal şartlarda kolay değil. Erasmus olduğu için bu kadar problem çıkacağını düşünmedim. Okulumdan 4 kişi başvurdu benimle beraber, 3 kişi aldı. Tek red alan benim.
  7. Crane

Sabıkam yok, karşı okulda çoktan kaydım vesaire yapıldı, kabul mektubunu aldım. Eksik belge gibi bir şey de söz konusu değil. Tamamen keyfi olarak red verdiler.
  8. Crane

Kuveyt Türk hesabı açmıştım, orada döviz olarak duruyordu.
  9. Crane

Merhaba herkese, iyi akşamlar. Erasmus için vize başvurusunda bulunmuştum fakat red aldığımı öğrendim bugün itibariyle. Maddi durumumu orada yaşamam için yeterli görmediklerinden dolayı red vermişler. Yaklaşık 6 aydır bu vizeyi alabilmek için uğraşmaktayım. Erasmus öğrencileri için normalde vize...
  10. Crane

Erasmusa gideceğim fakat vize randevusu bulamıyorum.

Merhabalar. Bir sorun olmazsa önümüzdeki Eylül ayında İtalya'ya gideceğim erasmus için. Bütün belgelerim hazır, kabul mektubumu aldım fakat vize için randevu bulamıyorum uzun süredir. Ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. İdata dışında farklı acentelere başvurmam gerekiyor mu? Bilgisi...
  11. Crane

Yurt Dışı Kargo Gönderimi

Ben de ona bakıyordum. Ptt yine diğerlerine göre daha makul duruyor. Peki bilginiz var mı, direkt ptt şubesine götürüp oradan mı gönderiyorum normal yurt içi kargolar gibi, yoksa farklı bir işleme gerek var mı? İnternetten öğrenemedim bir şey.
  12. Crane

Anladım şimdi. Ya küçücük bir paket, en boy 10 santim, 200 dolar falan istiyorlar. Bu kadar anormal mi bu fiyatlar normalde de? Hiç göndermedim daha önce şok oldum.
  13. Crane

Dostum iyi güzel de tır gidiyor ne demek? Hangi tır? Nereden gidiyor? Kime sorayım? Biraz açıklayıcı olur musun rica etsem
  14. Crane

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi Almanya'da yaşayan arkadaşıma bir doğum günü hediyesi göndermek istiyorum fakat 500gr bile etmeyen bir paket için inanılmaz yüksek gönderim ücretleri çıkıyor. Cep yakmayan şekilde nasıl oraya kargo gönderebilirim? Bilgisi veya deneyimi olan arkadaşların...
  15. Crane

❌İndirim Bitti! Nike CU8090-010 Academy Team MSpor Çanta 119.99TL

11 tane ürün aldım ne olur ne olmaz diye. Ne olacağını merakla bekliyorum
Geri