bende değiştiriyorum hocam ama dediğim gibi bu bant yönlendirme neyse kapalı olmadığı için 2.4g yaptım diyelim 5g olanıda öyle ayarlıyor yine tek wifi gözüküyor. kısacası şöyle anlatayım 2.4g ayarlıyorum yaptığım ayarların aynısı 5g yerinede uyguluyor bant yönlendirmeyi kapatmayı bulamadım ondan...
benim iş yerindekide öyle direk otomatik oldu ayrı ayrı fakat evde modemden kaynaklı heralde ayrı ayarlamaya çalıştığımda bant yönlendirme aktif diyor ve 2 wifiyi tek yapıyor bu bant yönlendirme neyse artık onu kapatmam lazım kapatınca olacak gibi
merhaba arkadaşlar dün fibere geçiş yaptım. modem olarak huawei home gateway lg8245x6-50 modelini bağladılar. wifi açtığımda sadece 5g olarak gözüküyor 2.4g yi ayarlamaya çalıştığımda ise bana bant yönlendirme aktif olduğu için değişikleriniz 5g dede değişecek diye bi kutucuk acılıyor yani 5 g...
merhaba arkadaşlar dün fibere geçiş yaptım. modem olarak huawei home gateway lg8245x6-50 modelini bağladılar. wifi açtığımda sadece 5g olarak gözüküyor 2.4g yi ayarlamaya çalıştığımda ise bana bant yönlendirme aktif olduğu için değişikleriniz 5g dede değişecek diye bi kutucuk acılıyor yani 5 g...
merhaba arkadaşlar chorome da google üzerinden arama yaparken böyle ekran kapanma yaşıyorum. F5 leyince belli bir süre sonra yine tekrar aynı sıkıntı oluyor bunu sadece google da arama yaparken yapıyor çözümü nedir bilen varmı ?
Öncelikle iyi günler herkese 27k bandınnda cs de envanter dizmek istiyorum kırmızı renk önerileriniz nelerdir. Max 30k babdına cıkabilirim şimdiden teşekkürler