Öncelikle merhaba, bugün memo CX15 aldım ve klispleri taktım. 1 tane klipsin gevsek olduğu görünce çıkarıp takmak istedim belki düzelir diye saatlerce denedim olmadi. YouTube'dan videolara baktım orada da gostermemişler tam olarak nasıl çıkarılacağını. Aksam tekrar denedim gevşek olan kısmı sans...
Merhaba geçen aylarda Huawei matepade 11.5 2025 aldım. Geçenlerde pubg yükleyip denemek istedim ve oynadığımda küçük parmak hareketlerini algılamama sorununu fark ettim sizde neden olabilir?
Öncelikle merhaba bundan 2 ay önce Huawei matepade 11.5 2025 aldım ve gecenlerde pubg indirim oynamak istedim normalde telefonds oynuyorum ama tablette denemek istedim. İndirdim dürbün açtığımda parmağımı milimetrik oynatinca algilamiyor saga sola dönmüyor biraz daha fazla harkeet ettirmem lazım...
merhaba kalvye aldım ve %60 olduğu için esc ye basınca " işareti oluyor mecburen fn tuşuna aynanda basmam lazım o yüzden bende de direk esc ye basınca esc işlmevi görmesi için atama yapmak istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum yt de bununla alakalı video bulamadım. yarımcı olurmusunuz ?