Crasher52 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Sistemimi Satıyorum Ne Kadar Eder

Acil Nakit İhtiyacımdan Dolayı Daha Yeni Topladığım Sistemimi Satıyorum Tüm Parçaların Garantileri Vardır Sıfırdan Kendim Topladım.Almak İsteyen Olursa Bana Bırdan Ulaşabilir..... ###PARÇALAR## ₺GAMEBOOSTER MID TOWER KASA ₺GİGABAYTE GAMİNGX V2 ANAKART ₺MSI RX6500 XT EKRAN...
  2. C

RX 6500 XT WRAM HATASI

Arkadaşlar Monitörüm olmadığı için bilgisayarımı tv ye bağladım fakat valorant oynamak istediğimde 3/4 dk çalışıp donuyor ve hemen sonra wram hatası veriyor görüntü belleğinde yer kalmadı vs... tv 4 k ama ben ayarlardan 1080 p ye çektim yalnız yine aynı sorun devam ediyor ne yapmalıyım??
  3. C

sistem upgrade tafziyesi

Ram 8x2 Çift kanal yapman daha iyi olur. İşlemciyi de Amd ryzen 5 4600g olabilir ama biraz daha katıp 5600g alman daha iyi olur bütçene hangisi uyuyorsa.
  4. C

32 GB Ram Gerekli Mi?

Bakalım biz gta 6 yı satın alabilecek miyiz 😆
  5. C

Anakart Kasaya uyumlu mu?

Yok daha vermedimde bu anakart attığım kasaya uyuyomu şimdi kasayı satan yerde kartın uymadığı gösteriyordu galiba ve bu iki kasadan hangisi daha geniştir
  6. C

Anakart Kasaya uyumlu mu?

Frisby FC-9420G 600W +80 Double Slim Ring Fan Gaming (Oyuncu) Kasa Asus B550 Mk Anakart Bu Kasaya Uyumulumu?
  7. C

Çözüldü✓ Msı Kartmı Asus Kartmı

Arkadaşlar bu ikisi arasında harici istemiyorum
  8. C

Msı Rx 6500 Xt Ekran Kartına Sistem Önerisi

2/3 sene sonra filan kartı değiştiririm diye umuyorum o yüzden işlemci yüksek olsun diye 5600 seçtim ekran kartı alırsam beraber daha iyi performans alabilmek için bu şekilde bi sorun çıkarmazsa böyle biraz kullanmayı düşünüyorum
  9. C

Msı Rx 6500Xt Ekran Kartı Ve Ryzen 5 5600 işlemciye Anakart Önerisi

Yani rgb filan benim için önemli değil benim için önemli olan performanslı ve uzun ömürlü olması
  10. C

İkinciel almıyca zaten direkt sıfır olacak her şey
  11. C

Fps konusunda bi gerileme olurmu benim için o önemli performansda düşüş yaşanırmı
  12. C

Knk yani ben bu karta 5600 taksam bi sıkıntımı yapar diyosun
  13. C

En çok 4000
  14. C

MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart...
  15. C

Msı Rx 6500Xt Ekran Kartı Ve Ryzen 5 5600 işlemciye Anakart Önerisi

Yani iyi midir? bu bi sıkıntı filan yaşatırmı kullanımı nasıldır? Açıklarsanız sevinirim
Geri