Cravalon isimli üyenin son içerikleri

1. C

STEELSERIES Arctis Nova Pro 5.497₺

Onu nasıl ölçtün?
  2. C

🔥İndirim Stalin (2 Cilt Kutulu): Genç Stalin – Kızıl Çar’ın Sarayı 347 TL🔥🔥

Email bildirimlerini acabiliyorsun istediğin forum konuları için. Gelen emaillere bakiyorum ben de bildirimlerden
  3. C

🔥İndirim Stalin (2 Cilt Kutulu): Genç Stalin – Kızıl Çar’ın Sarayı 347 TL🔥🔥

Ya iş çıkışı gelmiş zaten, telefonuma bildirim geldi. "Stalin nasıl indirimde, noluyo lan, ne bu?" dedim anlık sgdhshdjsbsksbdsjsjsj
  4. C

🔥İndirim Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası Bidon (1 Lt) 125 TL🔥🔥

Aradaki zaman farkındaki maaş değişimini hesaplama ihtiyacı duymayanlar ile aradaki zaman farkındaki alım gücünü hesaplamayanlar arasında bir fark göremiyorum maalesef Edit: "maalesef" fazla olmuş
  5. C

❌İndirim Bitti! PrimeX Bluetooth 5.0 Dongle 100 TL

Dark'ın usb 5.3 dongle'ı vardı o gecikme yapar mı? Gecikme durumu genel bir şey mi yoksa versiyon veya markaya mı bakıyor?
  6. C

🔥KZ EDX Pro bas kulaklık 34 TL🔥

Ben hbden almıştım kazıklanarak ama ses kalitesinden memnunum. Önceki kulaklığımdan memnundum ama dinlediğim müzik türü için yetersizdi. Kz Edx Pro baya mutlu etti beni o konuda
  7. C

❌İndirim Bitti! ŞOK ŞOK ŞOK!!! 1600 TL VİEWSONİC VA2418-SH ips monitör

Indirim konusuna indirim biten ürün atmak çok mantıklı 👍
  8. C

🔥İndirim 8 tane noodle 30₺

Sağlık bakanlığı hakkında kurallar gereği susacağım. Ancak bütün işlenmiş etler kanserojendir diye eklemek istiyorum. Direkt olarak carginogen olduğu kesin olan listede yer alıyor. Ne kadar kanserojen orasını bilmiyorum
  9. C

🔥İndirim 8 tane noodle 30₺

Ona bakarsan babam da 30 senedir sigara kullanıyor, sadece gölge büyücüsü olabileceğinden şüpheleniyorum. Ama bu sigara zararsız anlamına gelmiyor
  10. C

❌İndirim Bitti! Trendyol Oversize Baskılı Tişört 48 TL!

Denemeye niyetli gibisin 😂
  11. C

Tekerlikli Pazar Arabasına Dönüşen Kol Çantası Sadece 118 TL

Mükemmel savunma ya, sokratesin savunmasını aratmıyor dbdbdhehejehs
  12. C

🔥İndirim Samsung Essential 24 inç 75 HZ Monitör 2200 TL

22inch monitörü cebine koyamazsın deseydin keşke 😂
  13. C

🔥İndirim Samsung Essential 24 inç 75 HZ Monitör 2200 TL

Daha pahalı, daha küçük, samsung gibi bir marka değil. Testlerindeki performansını bilmem tabi. Yani ne açıdan daha iyi olduğunu yazarsanız ona göre bakalım. Ana ekran için mi, ikinci ekran için mi, yoksa cebine koymak için mi?
  14. C

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G9 / 2 K / 49'' / 240 HZ / 1 MS / 12 TAKSİT İMKANI / 22.999 TL

Ne için, hangi ayarlarda kullandığına bağlı 😂 Tuşlu cep telefonuna blender inşa edip half life 2 modelliyor insanlar 😂
  15. C

🔥İndirim Audient Evo 4 USB Ses Kartı

4600 civarı görünüyor normalde fiyatı, (linkteki) amazonda şu an 3800 civarına satılıyor. Ekleyeyim dedim.
Geri