CrawL Ottoman isimli üyenin son içerikleri

1. CrawL Ottoman

Ryzen 7700X mı Ryzen 7600X mı ?

kanka 1080p monitor aklından nasıl geçirebiliyorsun. 1696611322 Kule tipi soğutucu alacağınıza bence sıvı soğutucu alın daha iyi.
  2. CrawL Ottoman

100-200 arasi kulaklik önerisi

170 200 arası Trendyol'da çakma AirPods'ya da farklı kulak içi bak derim. Tabii bilgisayarınız Bluetooth destekli ise.
  3. CrawL Ottoman

Elimdeki psu 400 watt değil mi

Yani 400W uyumlu ekran kartı hiç bilmiyorum sanırsam undervolt bir sistem yapmak zorunda kalabilirsiniz mümkünse 550W, 650W almayı çalışın derim.
  4. CrawL Ottoman

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

en güzel kulaklıklardan biri ve anakarta bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
  5. CrawL Ottoman

İzoly Toplama pc yardım

Her şey birbirinden farklı dostum bune. Bir de o işlemciyi o anakarta takamazsın o RAM'leri de bırak bir kenara sen ilk Power Supply ve kasa bak derim.
  6. CrawL Ottoman

Elimdeki psu 400 watt değil mi

Ürün 400 watt fakat eskimiş gözüküyor ve kondisyonu düşük istediğin performansı vermeyebilir.
  7. CrawL Ottoman

Tecnopat Denen Psikopat Forumdan Geldi̇m

bu forum çok komik ya
  8. CrawL Ottoman

İntikam nasıl alırım?

Aslında pek takmam ama bunlar sohbette hep böyle şeyler konuştukları için alakasız şeylerle çok canımı sıkıyor bir şeyler yapmak istiyorum. 1696527534 bide profilinizdeki manga nedir? bu aralar manga okuyorum berserk deluxe edition mangası aldım ve seriyi çok sevdim.
  9. CrawL Ottoman

İntikam nasıl alırım?

Diğerleri ile çok konuşmuyorum ama şu an kaliteli sağlam enazından olgun arkadaş grubum var yaş aralığı 19'dan 28 yaşına kadar çıkıyor grupta sevildim bende onları sevdim zaten 1 senedir onlarla konuşuyordum artık tamamen girdim bu arkadaş grubu BeamNG, GMOD, Project Zomboid gibi oyunlarda...
  10. CrawL Ottoman

Sizce Nintendo Swich Oled mi yoksa Oculus quest 2 Almak mı mantıklı (anketi boş geçmeyelim lütfen)

Switchin yeni konsolu çıkacakmış galiba pek bilmiyorum eğer öyle bir şey varsa almayın derim illa alıcaksanız çok para harcamayın lite versiyonunu alın bence oculus quest 2 gelirsek arkadaşım aldı 2 ay falan baya mutlu kullandı sonra oynayacak oyun kalmadı en fazla oynanabilir 2 5 oyun kalıyor...
  11. CrawL Ottoman

İntikam nasıl alırım?

Ben 15 yaşındayım o 16 yaşında. 1696526191 İletişimi kestim çoktan kestim ama ne hikmetse onun kışkırtmaları hala bana geliyor.
  12. CrawL Ottoman

İstanbul gerçekten gezilebilecek veya yaşanılabilecek bir yer mi?

Hevesini kaçırmak istemem ama İstanbul cidden yaşanmaz ben iyi taraflarında yaşamama rağmen cidden boş çöplük abartılan bir şehir ama tek iyi bir yönü var oda çay simit alıp kayaların üstüne çıkıp oturmak ya da bankta oturup gün batımının yanında denizi izlemek ayrı bir keyifli simitin tadı çok...
  13. CrawL Ottoman

İntikam nasıl alırım?

Bizim 4 yıllık arkadaş grubumuz vardı orada en fazla ağır basan şu anda sinirimden kendimi yediğim nefret ettiğim çocuktu diğer kimseyle sorun yaşamıyorken bununla sürekli sürtüşüyorduk illaki bir şey oluyor kavga ediyorduk diğerleri ise sürekli bölünüyordu çünkü ondan sonra benim sözüm geçerdi...
  14. CrawL Ottoman

Mortal Kombat 1 için Gamepad önerisi

Bütçem yok ama 1.2k aşmayacak şekilde olması lazım xbox kolu almak istiyorum normalde fakat biraz pahalı ve okadar vermek istemiyorum daha iyisi yada kaliteli olup ucuz olan gamepad varsa önerin f310 gibi olanları önermeyin çok çirkin gözüküyor modern bir şey istiyorum.
Geri