crawles isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yardım Ryzen 5 2600X ve Ryzen 3 3100'ün Rebar Uyumluluğu var mı?

Ryzen 5 2600X ve Ryzen 3 3100'ün Rebar Uyumluluğu var mı?
  2. C

Yardım Msi mag100 r kontrolcü arızası sebebiyle kontrolcü önerisi

bu arada a320m-k cha-fan girişinin pwm desteği var mı
  3. C

şuanki fan kontrolcüm yani kasa ile gelen kontrolcü anakartın cha fan girişine bağlı ve oradan fan hızını ayarlayabiliyorum. bu kontrolcüyü cha fan a bağladığım takdirde anakart bios üzerinden rpm ayarlarını yapmaya devam edebilir miyim ? çünkü kontrolcünün fan hızı modları az imiş
  4. C

Merhabalar kasamı açtığımda ön taraftaki rgb ışıklar yanmadı fan dönüyor ama rgb çalışmıyor tüm bağlantıları kontrol ettim ilk açılışta kırmızı renkte sonra da beyaz renkte 2-3 saniyelik yanıp tekrar sönüyor. Büyük ihtimalle bir kontrolcü sorunu var zira internette yaptığım araştırmalarda da bu...
  5. C

Forza horizon 5 mi 4 mü daha iyi

5 i fazla oynamadım ama 4 ü hala oynuyorum grafikler fizikler harika ben pek fark göremedim tabi online ı daha cansız artık
  6. C

Yardım Arctic Mx-4 buradan alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/ARCTIC-MX-4-spatula-dahil-gram/dp/B0795DP124/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=DEKDI4JNLQ0&dib=eyJ2IjoiMSJ9.GJoI0N4U1tes1yjNEMJ_PczTAoKWXks_2VysCRhdZaOkrzhe-25Ms6TU_Xz1B9dsx_F7OaJ6ydbrcHrgFl0uSbhKdg53kYvxJIq0L2H_ZYo.Dc03BW9mczkoncg8r9zqOEnonc_XuF...
  7. C

Yardım Yeşil, mavi ya da kahverengi switchli klavye önerisi

Yeşil, mavi ya da kahverengi switchli klavye önerisinde bulunur musunuz bütçe 1,5 2bin
  8. C

Yardım Klavye önerisi bütçe 1500-2000

Merhaba değerli dostlar pek anlamıyorum bana çok büyük olmayan veya bilek desteği çıkabilen mekanik switch inin rengi farketmez klavye önerir misiniz? bu arada mevcut klavyemde büyüktür küçüktür tuşları yok kod yazarken sıkıntı oluyor büyüklük küçüklük işaretleri de bulunsun lütfen.
  9. C

4k ya 165hz monitör önerisi

o fiyata acer önermem hocam kendi kullandığım monitör bu öneririm...
  10. C

.......boşş

Biraz hızlı almışsın bir tık da fazla kilon var gibi ama çok problem olacağını sanmıyorum ben 23 yaşındayım boy 183 kilo 80 fit duruyorum. Sana önerim bir süre kahvaltıda yulaf ye hem besleyici hem kilo yapmaz. Ekmek, şeker gibi gıdaları da azalt mümkünse tamamen kes. kilo almak kolay vermek zor...
  11. C

Kullanmadığım ssdyi söktüm bilgisayar açılmıyor.

Teşekkürler belki de öyle bir durum oldu en temizi format atıyorum
  12. C

Dalga mı geçiyorsun
  13. C

Windowsun kurulu olmadığı boş duran ssd yi kasadan söküp laptop a taktım. Ancak kasa açılmıyor bios a giriyor biosta sistemin kurulu olduğu ssd de görülüyor kabloları da degalarca komtrol ettim ama windows açılmıyor. Asus yazısından sonra siyah ekrana dönüp monitör sinyal yok diyor
  14. C

Si̇zce Mi̇ Band 7 Alinir Mi

alınır en iyi saat huawei watch gt 3 kullanıyorum mi band sattığıma ğpişmanım
  15. C

Çözüldü✓ NOLUR YARDIM Bilgisayarımın bios menüsü açılmıyor siyah ekran geliyor

geçmiş olsun bilgisayarın nanay 1689944222 şaka şaka aisuite 3 ile internetten indireceğin güncel bios u kur biosun uçmuş senin
Geri