Crawner isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yeni klavye arıyorum bütçe 1.5k

Selam arkadaşlar, klavye arıyorum. Kriterlerim: Mekanik olsun önceliğim blue switch. En az %75 büyüklüğünde olsun %100 öncelikli tercihimdir. RGB desteği ve yazılımı olsun (klavye kaliteliyse olmasa da olur) Çok fazla ışık saçmasın. Fiyat olarak bütçe 1500 lira fiyat ne kadar düşükse o kadar iyi...
  2. C

Windows 11 e geçmelimiyim

neden
  3. C

Windows 11 e geçmelimiyim

Sistem özelliklerim İşlemci: İntel Xeon X3470 Ekran Kartı: Rx 570 Ram: 8 gb ddr3 1333 mhz Depolama: 500 gb hdd 128 gb ssd Sizce windows 10 da kalmalı mıyım yoksa 11 e geçmeli miyim hangisi fps bakımından memnun eder Şu anki işletim sistemim win 10 pro
  4. C

İşlemcim çok ısınıyor

Yapacak bir şey yok eğer soğutucu tavsiyen varsa söyleye bilirsin yoksa teşekkür ederim
  5. C

İşlemcim çok ısınıyor

İşlemciye overclock yapmadım, ekran kartım rx 570 buna darboğaz yapmayacak 755 771 pinli işlemci varmı dır
  6. C

İşlemcim çok ısınıyor

Merhaba arkadaşlar işlemcim İntel Xeon X3470 stok fan ile kullanıyorum bu sıcak havalarda işlemcim 90 dereceleri görüyor fps değeri kaybetmeden sıcaklık değerlerini düşürebilir miyim , tavsiye ettiğiniz işlemci soğutucuları var mı, kesin bir bütçem yoktur olabildiği kadar ucuz olursa...
  7. C

Acer Nitro V 15 ANV15-51-57XV Mİ Acer Nitro 5 AN515-58-503P Mİ

link ekledim geldi mi
  8. C

Acer Nitro V 15 ANV15-51-57XV Mİ Acer Nitro 5 AN515-58-503P Mİ

Merhaba arkadaşlar ben bu iki laptopun arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya bunların yerine alabileceğim daha güzel bir laptop varmı? 1720979708...
  9. C

max 650 tl ye yeni fare arıyorum

logitech g102 ile farkı nedir fare alırken neye dikkat etmem gerekir
  10. C

max 650 tl ye yeni fare arıyorum

max 650 lira bütçem vardır. şu anda kullandığım fareyi hızlı şekilde kaydırınca garip bir tepki veriyor bunun gibi olmayan bir tane fare arıyorum
  11. C

30.000 TL altında alınabilecek en iyi laptop nedir

max 30k bütçem vardır bu fiyata alınabilecek en iyi laptop
  12. C

Bilgisayarım ne kadar darboğaz yapıyor bunu nasıl engelleyebilirim

eyw reis tavsiyen için sağol
  13. C

Bilgisayarım ne kadar darboğaz yapıyor bunu nasıl engelleyebilirim

Bilgisayar Parçalarım İntel H55 turbox İntel Xeon x3470 Gigabyte rx 570 4gb 8 gb ram Kingston Bilgisayarımda darboğaz varmı , varsa nasıl çözebilirim , max fps yi nasıl alabilirim
  14. C

İşlemciye overclock yapmadan güçlendirme

Merhaba arkadaşlar işlemcime overclock yapmadan performansını artırmak mümkünmüdür (eğer overclock oluyorsa nasıl yaparım) Sistemim İntel Xeon x3470 rx 570 İntel turbox h55 ram 8 gb marka ve hız değerleri bilinmiyor
  15. C

Steam den oyun açınca bilgisayar yeniden başlatılıyor

merhabalar arkadaşlar steamdan oyun açmaya çalıştığımda bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ama lol ve valorant açınca böyle bir şey olmuyor bilgisayarı formatladım tekrar denedim değişen bir şey olmadı sistemim i5 650 rx 570 8 gb ram intel h55 anakart 500 watt platon psu
Geri