CrawS isimli üyenin son içerikleri

1. C

Gigabyte B650M GAMING X AX Anakart BIOS ve Windows Kurulum Sorunu

Bende servise gönderdim herhangi bir sorun yok diyip gönderdiler tekrar kurduğumda sistemi sorun çözüldüğünü fark ettim fakat şöyle bir durumla karşılaştım sistem ilk kurulduğunda wifi driveri yüklemeden antenleri taktığımda görüntü gelmiyordu driverleri kurup antenleri taktığımda herhangi bir...
  2. C

Gigabyte B650M GAMING X AX Anakart BIOS ve Windows Kurulum Sorunu

Aynı sorunu yaşıyorum çözebildiniz mi ?
  3. C

Anakart Sorunu: Gigabyte B650M Görüntü Gelmiyor

Bunuda denedim üstad slotlarını değiştirdim tek tek ikisinide iki slotta denedim malesef expo modu ile alakalı eminim yani ondan sonra oldu ne olduysa
  4. C

2x 16 =32 32 gb 6000 mhz
  5. C

Harfiyen uyguladım malesef yine görüntü gelmiyor sistem çalışıyor elektrik alıyor her şey aktif ama görüntü yok
  6. C

sende acil bir hava almalısın bitmediniz be kardeşim polimik için ortam arayayan gereksiz tipler 1763627732 Her şeyi denedim hiçbir şekilde çözüm bulamadım söylediklerini de uyguladım ana kartı vatan bilgisayara Garanti’ye gönderdim umarım çözülür çok can sıkıcı bir durum ama sistemi kurdum bir...
  7. C

Evet güncellemeden expo açtım
  8. C

Gigabyte b650m gaming wifi model anakart satın aldım yaklaşık bir hafta gibi bir süre önce ve diğer bileşenlerimi hazır hale gelince sistemi kurdum çalıştırdım görüntü aldım biosa girdim ve expo aktif ettim yeniden başlatıp işletim sistemini kurdum sonradında pc yeniden başladığında görüntü...
  9. C

7500F İcin Soğutma Bütçe 2500

yani 1500 e kadar kule tipi soğutucuya verene kadar 2500 e sıvı soğutucu alırım 240 lık hem ileriye dönük bir yatırım hem görsel hemde anakartın ortasında devasa bir baskı olmaz kule tipi soğutucular hep itici gelmiştir^^
  10. C

İDEFİX PRİME SATICISI DİKKAT !!!!

5.4 berbat bir satıcı
  11. C

Idefix Prime satıcısı

İdefiks prime satıcısı kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken biridir bende mağdur edildim zaman kaybından başka bişey değil direk iptal edin.
  12. C

İDEFİKS PRİME SATICISI DİKKAT !!!!

İdefiks prime satıcısından 13/11/2025 tarihinde msi mag forge m100R kasa siparişi verdim sipariş sonrası aynı gün kargoya verilirmi diye sorduğumda verileceğini belirttiler fakat bugun 3. Gün hala kargoya verilmedi üründe indirim bittiği için bence bezdirme politikası uyguladığını düşünüyorum...
  13. C

İDEFİX PRİME SATICISI DİKKAT !!!!

İdefiks prime satıcısından 13/11/2025 tarihinde msi mag forge m100R kasa siparişi verdim sipariş sonrası aynı gün kargoya verilirmi diye sorduğumda verileceğini belirttiler fakat bugun 3. Gün hala kargoya verilmedi üründe indirim bittiği için bence bezdirme politikası uyguladığını düşünüyorum...
  14. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥🔥ASUS PRİME RX 9070 16GB 26.999,00TL PEŞİN 6 TAKSİT🔥🔥🔥🔥

Asus PRIME-RX9060XT-O16G-AMD-RADEON-RX 9060-16G-16GB GDDR6-128BIT--OC-HDMI-2XDP-Ekran Kartı https://app.hb.biz/jWLxycgvzzif Hepsi buradada 24.338 Tl + peşin fiyatına sory mennnn tek dönünce böyle oluyorrr
Geri