Bende servise gönderdim herhangi bir sorun yok diyip gönderdiler tekrar kurduğumda sistemi sorun çözüldüğünü fark ettim fakat şöyle bir durumla karşılaştım sistem ilk kurulduğunda wifi driveri yüklemeden antenleri taktığımda görüntü gelmiyordu driverleri kurup antenleri taktığımda herhangi bir...
sende acil bir hava almalısın bitmediniz be kardeşim polimik için ortam arayayan gereksiz tipler
1763627732
Her şeyi denedim hiçbir şekilde çözüm bulamadım söylediklerini de uyguladım ana kartı vatan bilgisayara Garanti’ye gönderdim umarım çözülür çok can sıkıcı bir durum ama sistemi kurdum bir...
Gigabyte b650m gaming wifi model anakart satın aldım yaklaşık bir hafta gibi bir süre önce ve diğer bileşenlerimi hazır hale gelince sistemi kurdum çalıştırdım görüntü aldım biosa girdim ve expo aktif ettim yeniden başlatıp işletim sistemini kurdum sonradında pc yeniden başladığında görüntü...
yani 1500 e kadar kule tipi soğutucuya verene kadar 2500 e sıvı soğutucu alırım 240 lık hem ileriye dönük bir yatırım hem görsel hemde anakartın ortasında devasa bir baskı olmaz kule tipi soğutucular hep itici gelmiştir^^
İdefiks prime satıcısından 13/11/2025 tarihinde msi mag forge m100R kasa siparişi verdim sipariş sonrası aynı gün kargoya verilirmi diye sorduğumda verileceğini belirttiler fakat bugun 3. Gün hala kargoya verilmedi üründe indirim bittiği için bence bezdirme politikası uyguladığını düşünüyorum...
İdefiks prime satıcısından 13/11/2025 tarihinde msi mag forge m100R kasa siparişi verdim sipariş sonrası aynı gün kargoya verilirmi diye sorduğumda verileceğini belirttiler fakat bugun 3. Gün hala kargoya verilmedi üründe indirim bittiği için bence bezdirme politikası uyguladığını düşünüyorum...
Asus PRIME-RX9060XT-O16G-AMD-RADEON-RX 9060-16G-16GB GDDR6-128BIT--OC-HDMI-2XDP-Ekran Kartı
https://app.hb.biz/jWLxycgvzzif
Hepsi buradada 24.338 Tl + peşin fiyatına
sory mennnn tek dönünce böyle oluyorrr