crazyboy40 isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kampanya bitti mi arkadaşlar
  2. C

🔥İndirim Migros Çikolatalarda Aynı Ürünün 2.si 1 TL!

sanal markette geçerli mi
  3. C

Iphone 13 hala alınır mı? kimler almalı

7den geçtim memnunum alınır 30k ya güzel özellikleri var bana göre
  4. C

🔥İndirim SPX Mayıs Kampanyası - Çoklu alımlarda bin liraya Merrell ayakkabılar

başka hangi ürünlerde katlanma oluyor fiyatlarda ben ayakkabı dışı bulamadım
  5. C

Filtre kahve ile soguk kahve, latte vs REÇETE arıyorum

ne demek kankam zevkler renkler tartışılmaz başka bir şey olursa yazarsın.
  6. C

Kahvelere yapilan saçmalıklar?

rakının tadı iğrenç baba ya tekila ataydın tekila
  7. C

o adam benmiş ya, ama ben tekilayla yapıyorum o işi. Her derde deva bilader gergin konuşma öncesi büyük sınav öncesi atıyorum rahatıma bakıyorum. YTD
  8. C

hocam kahvenin yararından faydalanmak istiyordur belki.
  9. C

kankam bol sütlü, sütlü ve az sütlü olacak şekilde hesaplarsak 100kahveye 150süt, 2. 150kahveye 100süt, 3. 200 kahveye 50süt şeklinde yapabilirsin. köpürtmeyeceğini düşünüyorum ancak tavsiyem sütle birleştirip dolaba atma, kahve demlensin ondan sonra süt ekle. Ben hiç cold brew e süt ekleyeni...
  10. C

🔥İndirim Dezenfektan SPREY150ml Limon Kokulu 10 Adet 149TL

adam 2dk içinde ban yedi
  11. C

dostum 1.5 yıllık baristayım, kahvenin ne kadar yumuşak içim olmasını istediğini sen belirlersin deneme yanılma yöntemiyle yapman en doğrusu olur, ama illa öneri istersen bardağın fotoğrafını paylaş sana kahve ve süt oranını çizeyim
  12. C

🔥İndirim 🔥Geforce Now 1 Aylık Paket 1 TL🔥 (sadece yeni hesap)

son günü ne zaman bu kampanyanın
  13. C

Sporda 4.ayi bitirdim, yorumlarmisiniz

biraderim keşke bende de böyle genetik olsa on numara ilerlemişsin asla bozma
  14. Samsung s25 ultra ithalatci garantili telefon alınırmo

Question by '{name}' in classified ad 'Samsung s25 ultra ithalatci garantili telefon alınırmo'

dostum yanlış yere ilan açmışsın konular bölümüne açman lazım tavsiye arıyorsan
  15. C

🔥İndirim Likecard 200TL üzeri 100TL indirim (LoL kodları-google play vb.) [Vodafone Özel]

nereden alıyorlar 1753698231 ve üst üste 3 kodu ekleyip kullanabiliyor muyuz 600e 300 olacak şekil
Geri