Merhaba arkadaşlar bu fiyat bandında bi sistem toplamak veya hazır varsa almak istiyorum ama kafamın karışık olduğu bazı şeyler var fikirlerinize açığım öncelikle ddr5 ve ddr4 arasında kaldım iyi bir ddr4 sistem toplamak mı daha mantıklı bu fiyatlara yoksa ddr5 mi pek bilgim yok lütfen beni...
Teşekkürler sizce oyun için sadece ekran kartına aynı fıyata hemen hemen 7900 xtx de bulunabiliyor performans bakımından hangisi daha iyi olur darboğaz olur mu ya da daha iyi sonuç verir mi
Merhaba arkadaşlar 4070 süper veya 4070 ti süperli parça parça PC toplamak istiyorum sebepleri ise taksitlerin aşırı fark alması hazır sistemlerde mümkünse parça parça tavsiye alabilriim ayrıca parça tavsiye ederken örnek veriyorum palit şu fiyat ama Asus çok daha verimli olur derseniz fiyatta...
5700 xt pulse modelinin kullandığım kartın bazen ısısında ciddi yükselme oluyor gerçi hiç termal ped fln değişimi yapmadım aldığımdan beri onun etkisi vardır muhtemelen 2019dan beri yani
5700 xt pulse ekran kartımı upgradelemeyi düşünüyorum 33.5 k ya Asus tuf 7900 XT mi tavsiye edersiniz 4070 Super mi fiyatlara bakınca f/p olarak 7900 düşünüyorum ama+ ve - leriyle sizlerden fikir almak isterim
fiyatı gerçekten uygunmuş sessiz olması hiç problem değil fakat mekanik değil diyor mekanik bir şey arıyorum aslında
1718316500
Bunu beğendim bu seçeneklerimden birisi oldu teşekkür ederim
2-4k arasında alınabilir mantıklı kaliteli olarak klavye önerilerine açığım şu an k 70 mk2 corsair kullanıyorum gerçekten çok memnunum 5. senem eşime klavye arıyorum uzun zamandır klavye arayışında olmadığım için pek hakim değilim ne öneririsiniz
Bilmediğim için soruyorum 192 bit e düşüş olmuş oluyor ya bu dual 6700 XT de sorun olur mu bende nitro plus 6700 XT düşünmüştüm fpslerde değişim çok görebilir miyim 1080pde
1659697096
Aslında bunu da düşünüyorum kart gerçekten güçlü her oyunu oynayabiliyorum bi kart alırsam elimdekini satarım...