creatine isimli üyenin son içerikleri

1. C

Lenovo Legion 25-10 24.5 320hz alınır mı?

hocam renk doygunluk ayarı veya renk ayarını anladım onu 6500 civarına getirmeye çalışayım. ben saphire nitro+ 9070xt kullanıyorum, amd ayarlarını paylaşabilir misiniz? Sizin tecrübenize güveniyorum monitör konusunda, çok defa mesajlarınıza denk geldim monitör araştırırken
  2. C

Lenovo Legion 25-10 320 Hz Ayarları

Forumdaki fhd oyunculuk isteyen herkes gibi indirimlerden aldım bu monitörü, fps sıkıntım da yok sistem her türlü 500 üzeri alıyor fhd olarak. Cs2 için monitör ayarları nasıl olmalı sizce? Panelden ayarlanacak ayarlardan bahsediyorum yani hdr açık mı olsun mesela gibi gibi
  3. C

Lenovo Legion 25-10 24.5 320hz alınır mı?

@Tayfunns hocam bu monitörde cs2 için yapılabilecek ayarlar neler olur sizce ? 320 hz ye çıkardık masaüstünden ve oyundan o tamam ama başka yapılabilecek monitör panel ayarı var mı sizce ?
  4. C

❌İndirim Bitti! Lenovo 320hz IPS monitör 6049₺

CS2 için bu monitöre yaptığınız panel ayarları var mı monitör ayarları daha doğrusu ?
  5. C

Msi Coreliquid A13 360 Kablolama Hakkında Yardım

Hocam sıvı soğutucuya gelene kadar başka problemlerim oldu ama yardımcı olabilir misin? Kasanın kendinden var olan yani hiç bişey takmadığım haliyle olan şu 3 kabloyu nerelere takacağım, bir de bu psu dan çıkan fotodaki kablo 9070xt saphire nitro+ için kullanmam gereken şu 12vhp kablosu mu ?
  6. C

teşekkür ederim
  7. C

Hocam teşekkür ederim cevabınız için ancak pek bir şey anlayamadım yine de emeğiniz için sağ olun.
  8. C

Arkadaşlar bi sistem topladım parça parça, kendim montajını yapıcam inşallah kazasız belasız (Ardahan'da yaşıyorum o nedenle teknik yardım alma imkanım yok keşke olsa) Sistem şu şekilde; -Montech King 95 pro 6ARGB Fan -Msi x870E Tomahawk -7800 x3D -Saphire Nitro+9070xt -Lexar Ares 16x2 6000...
  9. C

Ramsiz Kaldık Yardım

valla oldu ama bu yapay zeka sıkıntısı vs tamam doğrudurda bizim milletinde biraz abartması sanki. Yani bir hafta önce 12000 tl lere satılan 6000 mhz cl30 ramler şuan 20.000 tl civarlarında bu kadar artamaz ya altın mı bu
  10. C

Ramsiz Kaldık Yardım

Arkadaşlar geldik 30 yaşına iş güç Allaha şükür bir düzen oturttuk dedik bi bilgisayar toplayalım hayalimizi gerçekleştirelim. Toplamaya topladık ama ramsiz kaldık, 6000 mhz cl30 ram almak hayal oldu 20.000 tl leri bulan fiyatları var, ikinci elcilerde veya topluluklardan almak dışında pek bir...
  11. C

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

şu zio warior koltuk hakkında fikri olan var mı? 188 cm 103 kiloyum
  12. C

hocam site verebilir misiniz spesifik olarak eğer yasak değilse forum kurallarında. böylece geldiğinde tam olarak ne yapmam gerektiğini bilirim. Ufo testi dediğiniz ne biraz açabilir misiniz program mı site mi
  13. C

hocam ben de şimdi sipariş verdim. cs2 oynamak için aldım zaten 500 fps üstü alacak bir sistemde topladım. monitör geldiğinde nasıl testler yapmalıyız bir anlatabilir misiniz uygulama veya program adı vererek
  14. C

Casper Excalibur G870 Wifi driver sorunu

bende aynı laptoptan var hdmi girşi 2.1 ise şuan bi monitör indirimde lenovo 25-10 onu alıcaz ama bilemedik araştırdık bulamadık laptop önünüzdeyse bi bakabilir misiniz rica etsem
  15. C

24” Rekabetçi FPS İçin Monitör Tavsiyesi (CS2 Odaklı) — Bütçe Maks 17.000 TL

anladım hocam o zaman lenovo biraz düşündürücü oldu benim için
Geri