Merhaba arkadaşlar iyi forumlar,
Sadece instagrama reels paylaşmak için tanıtım yaparken kullanabileceğim iPhone ( lighting ) girişli yaka mikrofonuna ihtiyacım var.
Bütçem 1k-2k arasında. Araştırdım fakat düzgün bir öneri bulamadım.
Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Yeni bir dükkan açacağım 2 katlı alt kat 10 m2 üst kat satışa açılmayacağı için oraya ses gitmesine gerek yok.
Müzik açmak için kullanacağım çok profesyonel bir şey aramıyorum.
Eski creative ses sistemleri çok sağlam ve uygundu fakat artık yenileri yok ya da ben bulamadım...
Biliyorum parasını hakeden daha iyi yurt dışı ürünleri olduğunu fakat uyum sağlayabileceğimi düşünmediğim için bilindik bir markanın servis desteği alabileceğim ürününü tercih etmek istedim. Çoğu yurt dışı ürünler %75 veya %60 oluyorlar. Benim için ince detay ayarlar çok önemli değil. Daha önce...
Otomatik ses seviyesine ayarlıysa bu durumu yaşayabilirsin. Ses seviyene göre mikrofon hassasiyetin yükselip, alçalıyordur. Bunu bir kontrol etmeni öneririm. Ben aynı problemi Skype üzerinde yaşıyordum ses girişini otomatikten çıkardıktan sonra düzelmişti. Direkt yüksekte de bırakabilirsin bu da...
Merhaba arkadaşlar,
Razer Blackwidov V4 kullanıyordum, çift basma sorunundan kaynaklı kronik problem neticesi ile ürünü servise yolladım ve iade yapacaklarını söylediler.
Bunun akabinde klavye arayışına başladım, aslında klavyeden çok memnundum fakat bu problem ile kullanmaya devam etmem...
2020'den beri sapphire pulse rx580 kullanmış birisi olarak yadigarın hiçbir sıkıntısı ile karşılaşmadım. En ufacık sorun bile yaratmadı bana. 1 hafta önce kendisine veda ettim o da yeni pc aldığım için hala çalışır durumda eski kasanın içerisinde duruyor.
Herkese selam, kule tipi soğutmayı bilgisayarıma monte etmeye çalıştım. Ön kısım rame değdiği için rami yan slota taktım fakat farketmedi. Ön kısmı biraz havada kaldı. Yanlış yaptığım bir şey var mı ?