crıstalıto1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Öneri Araba Tavsiye (Acemi)

clio
  2. C

Cs Oynarken FPS Düşüklüğü Yaşıyom

yok bişey yapmadım güncellemeler falan hepsi okey eskidende win11 vardı ama şuan fps düşüyor anlaamadığım şekilde çok hissettiriyor
  3. C

monitör 1920x1080de cs 4/3 1280x1024 eskiden gene aynı bu ayarlarla kasmıyordu ısınma derecelerine baktım onlarda gayet normal
  4. C

1050ti i3 10100f işlemcim ve 16 gb ramim var eskiden cs2 de yaklaşık 180-200 fps üstü alırken bu aralar sürekli 80-90a düşüyor pcye format attım gene olmadı ne yapmam lazım
  5. C

Pcye Format Attım Epic Games'te Trojan Uyarısı Aldım

şimdi pcye tam tarama yapıyorum kendiliğinden windows defender kapanıyor 6-7 kere oldu
  6. C

ıdm fdm ne demek bilmiyorum opera gx kullanıyorum direkt ordan epicgames yazdım orjinal sitesinden sağ üsten indir butonuna bastım bastm defender devreye girdi sonra bidaha bastım epic games indirildi pcye o sıra trajen hatası geldi ve şimdi epic gamesi açtığım zaman donuyor sağ altta...
  7. C

kaldırıldı diyor ama neden böyle bir şey oldu direkt orjinal sitesinden indirdim epic gamesi
  8. C

pcye yeni format attım her şey güzel sıkıntı yok driverları falnda yükledim fakat epic games launcheri yüklerken trojen hatası aldım Trojan:Win32/Leonem!rfn böyle bir hata bu nedir defender algılayıp kaldırdı
  9. C

Hocam Televizyonumda Sinyal Sıkıntısı Vart

ikisinide denedim ama olmadı
  10. C

şuan deniyorum bakalım nolacak 1786983518 benimki hiç kanal bulmuyor
  11. C

[H3 id='THOMSON+65QG5C14+65+in']THOMSON 65QG5C14 65 inç[/H3]
  12. C

arkadaşlar iyi günler türksat 42.0 geçmesi sonucu televizyonumda sinyala ulaşamadım tgsk ayarını yaptım sıfır kanal buldu dedi manuel arama yaptım internette yazan herşeyi denedim ama olmadı manuel ayar yaptığımda her kanalın olmadığı ve bazı hd kanalların kilitli olduğunu gördüm başka...
  13. C

600 watt psu lazım varmı

600 watt psu lazım 1500 bütçem var daha üstü olmayacak şekilde aklınıza gelen bi psu varmı
  14. C

Monitörün arkasına led

monitörümün arkasına led takmak istiyorum birkaç videoda gördüm ekrandaki ışığın aynısını yansıtıyor ucuz yollu ne alabilirim fikirlerinir nedir
Geri