hocam kim dediyse iletişimi kesmenizi öneririm 2024 aralık ayında bende 160 civarına araba bakıyordum en mantıklı seçenekler uno ve tipoydu sonra elime para geçti 200 civarına 206 baktım hep hem görünüşü eski değil o kadar hemde ustası ve parçası çok sonra elime tekrar para geçince astra aldım...
hocam mami garaj var instadan bir ona bakın aklınıza yatan araba çıkarsa onun haricinde 200-250 bin km'de albea, pejo 206'lara bakmanızı öneririm parçası ucuz ustası çok var, sizin fiyat aralığınızda en çok satılan arabalar tata markasından oluyor da onları da almanızı önermem son sahibi olursunuz.
Yeni modelleri hakkında bilgim yokta avrupa'da genelde millet omen arayışında oluyor soğutma olarak en iyi model diyorlar. Hatta 10xx serisi varken bir arkadaşımda vardı monsterlar asuslar 90-100 derecede çalışırken o 70 dereceyi geçmiyordu
165hz modeli mevcut bende 5 yıl 5653 saat kullanmışım hala sapasağlam çizik ölü piksel yoksa kesinlikle alınır her seferinde farklı monitörler alıp tekrar lg'ye dönüyorum hatta geçenlerde fps oyunları için lenovo 25-10 aldım lg 1080p monitörümde var onla karşılaştırdım geri kutusuna kaldırdım LG...
2016'da yazları salda gölünde garsonluk yapıyordum xiaomi mi note 3 kullanıyordum zamanına göre efsane çekiyordu yıldızları şu an iphone 13'üm var karşılaştırırsam açık ara o daha iyiydi 2015 yılında 1000 liraya almıştım.
bende ondan aldım hocam ev sahibim biraz titiz duvar delme veya taşımada rahatlık olsun diye aldım valla fiyat olarak çok hoşuma gitti odam sabahtan akşama kadar güneş görüyor aşırı sıcak oluyordu akşamları kulaklık pişirdiği için arkadaşlarımla oyun oynamak istemiyordum bugün oynuyorum kulaklık...
hocam ödülden değilde hiç görmediğim için merakımdan 2 saattir sahibinden dh ikinci el bildiğim tüm siteler yapay zekalar altını üstüne getirdim bizim ülkede böyle bir dönüştürücü yok.