Arkadaşlar merhaba amazon üzerinden 1 temmuz 2026 tarihinde iffalcon 75u65 model televizyon aldık, o tarihten beri adam akıllı başına çok oturmamıştık bu hafta izinliyiz diye kullanalım dedik durmadan internet bağlantısı kopuyor ve wifi unutup tekrar bağlanmak gerekiyor o da 3-4 dakika götürüyor...
mchose x9 kullanıyorum ben mic çok iyi, yazılımı aşırı iyi eskiden cadde üstünde oturuyordum oyunda arkadaşlara çok fazla araba sesi gidiyordu cam kapalı olsa bile bunda gürültü engelleme var sıfır ses gidiyor, bağlantısı da güzel 7-8 metrede kopma olmuyor 10 metre civarında gidip gelebiliyor
5500x pci3.0 o etkiliyor olabilir anakartın sitesinden chipset güncellemesini indir bir de öyle dene her ihtimal olabilir yapılacak en mantıklı hareket chatgpt üzerinden sora sora ilerlemek
sanırım sistem yetersiz kalıyor obs'i ne için kullanıyorsun kayıt mı yayın mı ? bir de siyah ekrana sağ tıklayıp önizleme diye bir seçenek olacak ondaki tiki kaldırabilir misin
0 bilgiyle gitmiştim ilk derse hoca hiç kullandın mı diye sormuştu direksiyona dokunmuşluğum bile yok dedim öğrenemem kafasına girdim hemen 3. derste anahtarı veriyodu git turunu at gel diyordu sen hocaya bırak stres yapma senin gibi belki 1000 kişi görmüştür her türlü öğretir.
hocam genelleme yapmak doğru değil lafınıza katılmıyorum pek bu konuda genelleme yapılabilir 2 yıldır arabam var öğrendiğim en büyük bilgi şu oldu bir araba almadan önce arabayı değil oturduğunuz şehirde iyi ustası var mı onu araştırmak lazım, özellikle bmw tarafında arabaların bir namı olduğu...
2003 yılından beri bilgisayar kullanıyorum bir sürü ekipman aksesuar geçti elimden en çok pişman olduğum bu mousepad oldu kendime yediremediğim içinde kenara atıp bırakamadım hala kullanmaya devam ediyorum istemeden :D