6.300₺ den Pelta siyah renki geçen hafta aldım. Cashback de son onay kalmış. İade gelirse yazarım .
1781267022
Durum şöyle ilerliyor listede olan satıcılarından birinin fatura kesmesi gerekiyor .
Örneğin, hepsburadada listede ismi olmayan birinden alırsan ürün sana Hepsiburada faturasıyla...
Durum şöyle ilerliyor listede olan satıcılarından birinin fatura kesmesi gerekiyor .
Örneğin, hepsburadada listede ismi olmayan birinden alırsan ürün sana Hepsiburada faturasıyla gelmez satıcının faturasıyla gelir.
Ama Hepsiburada üzerinde incehesap satıcılı alırsan sana fatura hepsiburadadan...
Örneğin, hepsburadada listede ismi olmayan birinden alırsan ürün sana Hepsiburada faturasıyla gelmez satıcının faturasıyla gelir.
Ama Hepsiburada üzerinde incehesap satıcılı alırsan sana fatura hepsiburadadan...
Merhabalar Kendi seçimimle görselliğe önem vericek şekilde sistem topladım.TTüm sistem Aura Sync tarafından yönetiliyor.
Anakart : Asus B650-k
Ekran Kartı : Asus Rtx4070
İşlemci : R7 7700
Ram: G-skill Trident Z Neo Cl 30 6000Mhz
Ssd: Kioxia Exceria Pro 1 Tb
Cpu Soğutucu : Thermalright Peerless...
Genel olarak herkes bunu eklesen alsan vs. demiş . Benim fikrim en bariz şekilde bu sistemi sen toplasan gene aynı paraya geliyor. Yerinde olsam parça parça bilindik ve daha iyi parçaları seçerek kendim toplarım.
Aynı Sorun bendede var B650m-k Anakart Gtx4070 ,r7 7700 sistem 1 hafta önce topladım bu dediğinizi yaparak çözdüm. Hem pc geç açılıyor hem çok geç kapanıyor. Teşekkürler .Şimdi 5 sn yede filan açılıyor 6 7 snyede kapanıyor.