Merhaba arkadaşlar amd ryzen 3600 ve diğer dış parçalar ile birlikte topladım pcyi işlemciyi kutusuz aldım fanı da stok soğutucu aldım fakat braketini vermemişler nerden alabilirim
Merhaba arkadaşlar sistem upgrade yapmayı düşünüyorum eski sistemimde fx işlemci vardı ve gtx 1060 6 gb ekran kartıma dar boğaz yapıyordu yeni bi anakart aldım
PRIME B450M-K II - ASUS
Gtx 1060 6Gb
Bu sisteme işlemci ve ram arıyorum ram 16 gb (2x8) olursa sevinirim
İşlemci bütçesi 2 - 3.5k...
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 3 gündür ben ekran kartımdan görüntü alamıyorum kabloda mı sıkıntı var monitör de mi sıkıntı var öğrenmek için anakarta taktım onboard görüntü aldım Monitörde bir sorun olmadığını anladım eski ekran kartımı taktım ondan da görüntü alamadım şimdi aklımda şey var...
Brom mining li olma ihtimalı var doğru diyorsun fakat miningli ekran kartı daha hızlı bozuluyor ya da daha az fps verir mi diye bir kaide yok elektronik işleri şansa bağlıdır
Merhaba arkadaşlar x sitesinde 2. el bilgisayarlarına bakarken 6k ya Rx 580 / i5 4460 / 12 gb ram (DDR 4, mhz bilmiyorum) / Monitör / klavye mouse set
Bu bilgisayar beni 5 6 yıl götürür mü dostlar rx 580 e çok güveniyorum kendisi 1660 gücünde sisteme ram takviyesi yapılabilir 2 yıl sonra felan