CrowNStaR isimli üyenin son içerikleri

1. CrowNStaR

🔥İndirim Vatan OEM PAKETLERDE YÜZDE 15

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600x-rtx5070-b650e-1tb-ssd-32gb-ram.html çok iyi değil mi üstüne beyaz sistem
  2. CrowNStaR

❌İndirim Bitti! Patriot 32GB(2x16) Viper Venom 7400mhz CL36 DDR5 Ram 16.899,30 TL

Amd destekli ram overclock özelliği
  3. CrowNStaR

NZXT T120 RGB 120mm Beyaz Kule Tipi İşlemci Soğutucu 999TL Kargo 49TL

1000-1200tl civarına 6 bakır borulu düşüyor genelde. Bana pek mantıklı gelmedi.
  4. CrowNStaR

🔥İndirim Trendyol 1200/300 Cumaya Özel Kod

Evet bendede aynı şey
  5. CrowNStaR

🔥İndirim Trendyol 1200/300 Cumaya Özel Kod

Kod geçerliliği devam ediyor mu bende çalışmıyorda
  6. CrowNStaR

🔥İndirim ULUGAMES 2.ÜRÜNE %70 %90 1 ALANA 1 BEDAVA PATRON ÇILDIRMIŞŞŞŞ KOŞŞŞŞŞ

Temmuz ayında alışveriş yapmıştım. İyzico+parolapara ile çok ucuza geldiği için tercih ettim. 3 günde elime ulaştı ve kargolamada herhangi bir sıkıntı yoktu. Aldığım üründede geldiği günden beri herhangi bir sorun yaşamadım bu yüzden garanti sürecinin nasıl işlediğini bilmiyorum.
  7. CrowNStaR

Laptopum 60hz 240Hz Monitör Bağlasam 240 hz alabilirmiyim?

Bilgisayarın 240 fps verebiliyorsa 240hz alabilirsin. Mesela benim 1050ti laptopum 60hz monitöre sahip ama valorantta 300fps i görebiliyor 240hz monitör taksam verim alabilirim
  8. CrowNStaR

🔥İndirim FSP NC5 6 Bakır Borulu Kule Tipi Soğutucu 699 TL (Mağaza)

2 hafta önce 900tl civarında idi güzel fiyat
  9. CrowNStaR

❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 29/7 indirimleri

250lik fare için yorumlarınız neler arkadaşlar
  10. CrowNStaR

🔥İndirim Karbon Fiber 8K Mouse 2400 TL ! / UluGames Yaz Indirimleri🔥

İyzico+parolapara ile 1500 e geliyor arkadaşlar
  11. CrowNStaR

Ulugames yaz indirimleri

Şu parolaparada 3 gündür kimlik doğrulamaya çalışıyorum ilk başta incelemeye alındı dediler. birkaç saat sonra mesaj geldi tekrar doğrulama yapın diye şimdide sadece başarısız deyip geçiyor. adamlara ulaşamıyorsunda.
  12. CrowNStaR

Ulugames yaz indirimleri

Benim adıma olmayan bir iyzico hesabı ile kendi parolapara hesabımı birleştirebiliyor muyum
  13. CrowNStaR

❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

Arkadaşlar oyunfor konusundan bağımsız ben mesela gaminggenden bir ürün alacağım fakat parolapara hesabımın kayıtlı olduğu telefon numaramla açmış olduğum iyzico hesabındaki kampanyayı kullandım. Ben kendi parolaparamla başka birisinin iyzico hesabını birleştirebiliyor muyum?
Geri