CRØXY isimli üyenin son içerikleri

1. CRØXY

Gunluk kaç TL harciyorsunuz

Bazen 15k yı buluyor bazen 5k oluyor ortalama 6 7k ama.
  2. CRØXY

Spotifyda Playliste Bot Basma Olayının Mantığı Nedir?

Ego tatmin etmek profilin dolu gözükmesi falan helalinden 450 takipçili playlistim var yüzüne bakan yok :D.
  3. CRØXY

Eski sevgiliyi unutamamak

Tek taraflı çaba olmuş biraz ayrılık sonrası.kızlarda bu şekilde bi huy var beraberken çok iyi ama ufak şeyde bir anda çekip gidebiliyorlar (yaşamadım çok şükür sevgilim olmadı hiç) 1777226935 Sen en azından sebebi belirli şekilde terk edilmişsin.
  4. CRØXY

Abdullah Abinin Özel Sisteminden Cihaz Yaptım

@Abdullah Hacıgül Ellerine sağlık hocam emek koktu.
  5. CRØXY

Yardım Ddr5 yükselttim görüntü yok

6. CRØXY

Roblox robux satın alımı

İtemsatış deneyebilirsin ama 3d olabilir en güvenilir orası.3d siz biraz zor.
  7. CRØXY

Wraith Teknik Destek

En azından garantisi iyiydi rampage de aynı şekilde 2 senelik kulaklığın pedleri soyulmuştu ücret ödemeden direkt yenisini gönderdiler ürünlerinin arkasındaydılar en azından.
  8. CRØXY

Çözüldü✓ Mouse Önerisine ihtiyacım var

Garantiye ihtiyaç duymadım hiç ama bozulsa da sıfırının gönderildiğine dair bir yorum görmüştüm forumda.
  9. CRØXY

Çözüldü✓ Mouse Önerisine ihtiyacım var

1 ay civarı oldu beyaz rengini aldım kaplaması diğer mouselara göre çok daha iyi hissettiriyor plastiği de aynı şekilde deathadder v3 pro da denedim o kadar iyi değildi yakında mediamarkt falan varsa dene anlayacaksın dediğimi başka sorun varsa sorabilirsin.
  10. CRØXY

Erkek bakım ürünleri önerisi verin (tıraş, saç, cilt, parfüm, ağız bakımı vb.)

Pahalı olanı da var çelik olanları öneriyorum ağız kokusunu önemli ölçüde azaltıyor dişlerde de problem yoksa sıfıra indirir.
  11. CRØXY

Ağız kokusunun kaynağı genelde dil oluyor 1 2 hafta deneyin dediğimi anlayacaksınız.
  12. CRØXY

tıraş ürünü olarak oneblade önerebilirim Ağız bakımı için çelik bi dil temizleyici hayat kalitesini arttırıyor resmen :D Deodorant stick olarak old spice ın sticklerini ve deodorantlarını alabilirsin Şampuan olarak markette satılanlar dışında bir şey al 500ml si 200tl olan bişey saçına ne kadar...
  13. CRØXY

Spotify şarkı listeme şarkı önerisi istiyorum.

All that she wants var mı bilmiyorum yoksa o da eklenebilir.
  14. CRØXY

Bu arkadaş kim bilen

Beni takiplemişti modlar sağolsun şamarı vurdular raporumla :D
  15. CRØXY

Yardım ASRock anakartların işlemci yakma sorunu çözüldü mü?

Doğrudur dediğim gibi o kadar üst seviye işlemci kullanacaksın aklında ya yanarsa korkusu olmasındansa farklı marka tercih et bence.
Geri