yok hocam şu ana kadar cs2, rust ve wuthering waves de karşılaştım bu sorunla
1757194451
işlemci bazen fazla ısınıp 90 ı geçiyo ama bugün rusta yeni girmişken yaptı aynı problemi işlemci ryzen 7 7435hs
Yaklaşık 1.5 2 ay önce Asus TUF A15 FA507NUR LP075 model laptop aldım fakat bazen shift tabdan çıkarken bazende bilgisayar donuyor ve siyah ekrana düşüyor monitörde laptopta. Memtest86 ile yaptığım testlerde herhangi bi sorun çıkmadı, kernel-power 41 hatası vermediği için güç kaynağı ile alakalı...
Birazcık tombul duruyo ama ele oturması nasıl onu merak ediyorum hocam ve yazılımı hakkında adam akıllı yorum yapan görmedim yazılımı hakkında birkaç şey söylerseniz memnun olurum
Şu an aktif olarak logitech g pro wireless kullanmaktayım fakat scroll 2. kere kaydırdığımın tersi yönünde gitme sorunu yapıyor garantiye yollayıp satmayı düşünüyorum. Satmadan önce ise yeni mouseyi almayı planlıyorum şu an aklımdan vxe r1 pro max veya atk blazing z1 pro max almak geçiyor...
tuş ayarlarında doygunluk veya digital vibrance yok sadece renk ayarı yapılıyo uygulaması var mı bilmiyom araştırayım
1729079687
driver varmış indirdim ama herhangi bi uygulama yok veya ben bulamadım
Başlıktada yazdığım gibi laptop ekranında digital vibrance ayarı varken monitörde digital vibrance ayarı yok bunun bi çözümü var mıdır veya nerden ayarlayabilirim renkler çok soluk geliyor.
Kız arkadaşım universite için laptop almak istiyor arada oyun içinde kullanacak. Bende kendimce bakındım ve birkaç model buldum fakat foruma başvurmak istedim. Daha iyi modeller var mıdır veya bulduklarımdan hangisini almak mantıklı söylerseniz sevinirim...