Crozher isimli üyenin son içerikleri

1. Crozher

Oyun oynarken drop girip siyah ekrana düşme

yok hocam şu ana kadar cs2, rust ve wuthering waves de karşılaştım bu sorunla 1757194451 işlemci bazen fazla ısınıp 90 ı geçiyo ama bugün rusta yeni girmişken yaptı aynı problemi işlemci ryzen 7 7435hs
  2. Crozher

Oyun oynarken drop girip siyah ekrana düşme

Yaklaşık 1.5 2 ay önce Asus TUF A15 FA507NUR LP075 model laptop aldım fakat bazen shift tabdan çıkarken bazende bilgisayar donuyor ve siyah ekrana düşüyor monitörde laptopta. Memtest86 ile yaptığım testlerde herhangi bi sorun çıkmadı, kernel-power 41 hatası vermediği için güç kaynağı ile alakalı...
  3. Crozher

Çözüldü✓ Youtube alt panel gözükmeme sorunu

Tamamdır hocam sağolasın
  4. Crozher

Denedim hocam onu olmamıştı tekrar deniyim senin için telefonu kapa aç yaptım yin aynı 1748945043 Yok hocam yine aynı
  5. Crozher

Fotoğrafta göründüğü gibi alttaki panel yok bugün sabahtan beri bu şekilde çözümünü bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
  6. Crozher

Vxe r1 pro max, atk blazing z1 pro max veya 3k bandı öneri

Tamamdır hocam sağolun bilgilendirme için
  7. Crozher

Birazcık tombul duruyo ama ele oturması nasıl onu merak ediyorum hocam ve yazılımı hakkında adam akıllı yorum yapan görmedim yazılımı hakkında birkaç şey söylerseniz memnun olurum
  8. Crozher

Şu an aktif olarak logitech g pro wireless kullanmaktayım fakat scroll 2. kere kaydırdığımın tersi yönünde gitme sorunu yapıyor garantiye yollayıp satmayı düşünüyorum. Satmadan önce ise yeni mouseyi almayı planlıyorum şu an aklımdan vxe r1 pro max veya atk blazing z1 pro max almak geçiyor...
  9. Crozher

Laptop için monitör aldım ama digital vibrance ayarı yok

tuş ayarlarında doygunluk veya digital vibrance yok sadece renk ayarı yapılıyo uygulaması var mı bilmiyom araştırayım 1729079687 driver varmış indirdim ama herhangi bi uygulama yok veya ben bulamadım
  10. Crozher

viewsonic vx2428
  11. Crozher

Başlıktada yazdığım gibi laptop ekranında digital vibrance ayarı varken monitörde digital vibrance ayarı yok bunun bi çözümü var mıdır veya nerden ayarlayabilirim renkler çok soluk geliyor.
  12. Crozher

20k ve altı laptop önerisi

sağolun hocam ekledim seçeneklere 1723753629 hemen alır mı bilmiyorum ama söyledim
  13. Crozher

artmasa daha iyi hocam ekstra ekipman falanda gircek çok yüksek oyunlar oynamyacak zaten stardew terraria dst cs falan
  14. Crozher

Kız arkadaşım universite için laptop almak istiyor arada oyun içinde kullanacak. Bende kendimce bakındım ve birkaç model buldum fakat foruma başvurmak istedim. Daha iyi modeller var mıdır veya bulduklarımdan hangisini almak mantıklı söylerseniz sevinirim...
  15. Crozher

işlemci değişikliği sonucu sistem açılmıyor

tamamdır 1721394197 yok hocam yine olmadı 1721394375 işlemciyi sürekli değiştirdiğim için fanı takmadım
Geri