crush4win isimli üyenin son içerikleri

1. C

Günde 10 Saat FACEİT / CS2 Girecek Takım Arkadaşları Arıyorum

Günde 10 saat giremem ama 3-4 saat gelip oynayabilirim. İstersen ekleeyebilirsin Steam: https://steamcommunity.com/id/crush4win/
  2. C

Kasanın önündeki jak mikrofon sesini almıyor

Realtek ses programını aç orada ayarlarda kasa ön panel jack aktif et gibi bir ayar olacaktı aktif et onu muhtemelen kapalıdır.
  3. C

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

Evet ama yapay zeka teknolojisi geliştikçe artık insanlar fark edemeyecek düzeye gelecek. Şuanda bile sahte kimlik, pasaport vb. tarzı şeyleri yapabiliyorlar ve korkunç olan ise bu belgeleri bazı siteler orjinal diye onaylıyor. Yani demek istediğim ileride dlss açık veya kapalı ayırt edilmesi...
  4. C

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

Nvidia App'dan DLSS sürümünü J veya K sürümünü seçmeni öneririm. Bu tarz oyunlar DLSS'in son sürümünü kullanmıyorlar. Bunu yapmadığınız zaman belkide DLSS 3 veya DLSS 3.5 kullanıyor olabilirsiniz.
  5. C

Sizce de oyunların bu kadar uzun sürede çıkması absürt değil mi?

GTA gibi büyük prodüksiyonlu oyunların yapımları 12-13 yıl sürmesi normaldir. Çünkü oyun içerisinde çok fazla sistem var. Mesela oyuna yeni bir sistem ekleyince alakası olmayan başka sistemleri bozabiliyor. Bu bozulan sistemleri tespit edip birde onları düzenlemek kolay olmuyor, olsa bile uzun...
  6. C

Bilgisayarım oyun oynarken , müzik dinlerken veya boştayken donuyor.

HDD den ses geliyor mu arada böyle ince bir ses dinle isteren bi okuma sesi gibi Arkadaşın da dediği gibi ömrü bitiyorsa da bu sorunu yapabilir
  7. C

pc nin özellikleri ne hangi parçalar takılı
  8. C

PSU özelliklerin ne birde, HDD sabit disk mi yoksa dışardan usb ile mi takıyorsun ?
  9. C

Yardım WD Elements 1TB HDD Sürekli Yazma Sesi ve Bağlantı Sorunu

WD Elements 1TB taşınabilir HDD kullanıyorum ve garip bir sorun yaşıyorum. HDD’yi anakartın arkasındaki USB 3.0 portlarına taktığımda sürekli "cik cik" yazma sesi geliyor ve zamanla bazı okuma/yazma sorunları başlıyor. Ancak başka bir bilgisayara taktığımda HDD gayet düzgün çalışıyor, hiçbir ses...
  10. C

Starlink Türkiye’ye tahmini ne zaman gelir ?

İnşallah gelir ve fiyatı uygun olurda bizde yararlanabiliriz Yerel fiyatlandırma ile gelirse tadından yenmez yoksa pek kullanan olmaz Türkiye de Katiliyorum
  11. C

Starlink Türkiye’ye tahmini ne zaman gelir ?

Arkadaşlar bu Starlink nerede kaldı bilen var mı ? Starlink’i genel olarak takip ediyorum ama sağda solda bilmediğim herhangi bir gelişme var mı acaba ?
  12. C

SDDmi arkadaşın laptopuna takıp steamden oyun indirip pcme taksam görünür mü?

Dediğin doğru ama attığın dosya içerisinden birkaç dosya silmen gerekiyor diye biliyorum.
  13. C

Spotify şarkı dinleme oranı

Bu oran ne kadar düşükse o kadar dinleyenler sıralamasında üstte yer aliyorsun diye biliyorum
  14. C

Yardım Airpods pro 2 ile airpods 4 hangisi daha iyi?

AirPods 4 acik uçlu yani silikonsuz. AirPods pro 2.nesil kapalı uç yani silikonlu. İkisinde de aynı cip var (H2 Çip). AirPods pro 2. Nesil silikonlu olduğu için ANC performansı airpods 4. Nesile göre daha iyi. Otobüste veya metroda giderken airpods 4. Nesil dışarıya airpods pro 2. Nesilden biraz...
  15. C

Yardım Online çoğu oyuna giremiyorum.

Aradığınızda durumu anlatın çoğu online oyuna giremiyorum diye, güvenli ag profilinden şüpheleniyorum açık mı bir kontrol edin de onlar bakar zaten.
Geri