Evet ama yapay zeka teknolojisi geliştikçe artık insanlar fark edemeyecek düzeye gelecek. Şuanda bile sahte kimlik, pasaport vb. tarzı şeyleri yapabiliyorlar ve korkunç olan ise bu belgeleri bazı siteler orjinal diye onaylıyor. Yani demek istediğim ileride dlss açık veya kapalı ayırt edilmesi...
Nvidia App'dan DLSS sürümünü J veya K sürümünü seçmeni öneririm. Bu tarz oyunlar DLSS'in son sürümünü kullanmıyorlar. Bunu yapmadığınız zaman belkide DLSS 3 veya DLSS 3.5 kullanıyor olabilirsiniz.
GTA gibi büyük prodüksiyonlu oyunların yapımları 12-13 yıl sürmesi normaldir. Çünkü oyun içerisinde çok fazla sistem var. Mesela oyuna yeni bir sistem ekleyince alakası olmayan başka sistemleri bozabiliyor. Bu bozulan sistemleri tespit edip birde onları düzenlemek kolay olmuyor, olsa bile uzun...
WD Elements 1TB taşınabilir HDD kullanıyorum ve garip bir sorun yaşıyorum. HDD’yi anakartın arkasındaki USB 3.0 portlarına taktığımda sürekli "cik cik" yazma sesi geliyor ve zamanla bazı okuma/yazma sorunları başlıyor. Ancak başka bir bilgisayara taktığımda HDD gayet düzgün çalışıyor, hiçbir ses...
İnşallah gelir ve fiyatı uygun olurda bizde yararlanabiliriz
Yerel fiyatlandırma ile gelirse tadından yenmez yoksa pek kullanan olmaz Türkiye de
Katiliyorum
Arkadaşlar bu Starlink nerede kaldı bilen var mı ? Starlink’i genel olarak takip ediyorum ama sağda solda bilmediğim herhangi bir gelişme var mı acaba ?
AirPods 4 acik uçlu yani silikonsuz. AirPods pro 2.nesil kapalı uç yani silikonlu. İkisinde de aynı cip var (H2 Çip). AirPods pro 2. Nesil silikonlu olduğu için ANC performansı airpods 4. Nesile göre daha iyi. Otobüste veya metroda giderken airpods 4. Nesil dışarıya airpods pro 2. Nesilden biraz...