Cryptology isimli üyenin son içerikleri

1. Cryptology

Fiyat Karmaşıklığı...

Arz fazla talep düşükse stok fazlası oluşur. Bir sure sonra fiyat indirimi yapmak zorunda kalırsın. En pahali ürün satılmayan degil; satilmayı bekleyendir. :kekw:
  2. Cryptology

Şok'da Çalışmak Nasıldır?

Genelde müdürler dış alimla alinir, icerden yükselme ile mudur olan cok azdır, 6 ay eğitim alirsin, third manager olarak başlarsın 6 ay ya da 1 sene sonra second duruma gore first olursun uni mezunu olman şart geneli yuksek lisans yapmış olur yabancı dil sart, ikinci dil bilen çoğunluktadir...
  3. Cryptology

Suan inditex icin First manager maaslari minimum 150K civarından başlar, oylesine girip sektorde devam eden arkadaşlarım var.
  4. Cryptology

Diksiyon ve diş görünüş önemli, analitik ölçme yok, üniversite mezunu olmayan calisan gormedim, iki dil bilen ve yuksek lisans yapan cok personel gordum calisma ortamı ve calisan kültür seviyesi yuksek bir ortam ogrenci icin gayet iyi bir çalışma ortamı fazla mesai eksiksiz yatar. Keyifliydi.
  5. Cryptology

Basvuru yaptim kariyer uzerinden, telefon mülakatı, bir otelde grup mulakati, yüz yüze mulakat şeklinde ilerledi (Inditex - stradivarius da başladım, dönemsel 3 aylik sozlesmeyle basladim, bolge müdürü beni daha sonra pull and bear a transfer etti beğendiği icin sınırsız süreli sozlesmeyle orada...
  6. Cryptology

O zaman düşünmene bile gerek yok dönemsel olarak iyi bir iş
  7. Cryptology

Kardeşim istifamı verdikten sonra yakın zamanda yaklaşık 3 aydır iş arıyordum, önce ki işim 3 büyük telekomünikasyon firmasından bir tanesiydi, öyle nefret etmiştim ki Şok, A101, BIM gibi marketlerde çalışmaya bile okeydim. Şimdi bir firma da İş Geliştirme Mühendisi olarak çalışıyorum. Önce ki...
  8. Cryptology

Yandex Ai Bynogame 200tl Hediye Kartı

Hediye kalmadi diyor olm dolandırıldık
  9. Cryptology

🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

Yedek 420mm çekmemek için kendimi zor tutuyorum , kasada da arctic 420mm varken de bilemedim :kekw:
  10. Cryptology

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

Bu markanın creatinini beğeniyorum. Ucuza geldi...
  11. Cryptology

9800X3D DDR5 6000 Mhz CL 30 Overclock Rehber (Güncellendi)

akıcılık anlamında low %1 fps de iyileşme görülebilir baya bir artış sağlıyor o anlamda, bence gerek var ms baya düşüyor çünkü. kazanım az da olsa kazanım kazanımdır. para verdiğimiz bir üründen max verim neden almayalım. :kappa:
  12. Cryptology

❌İndirim Bitti! Sapphıre Radeon Rx 9070 Xt Nıtro+ 16gb Gddr6 256bit Amd Ekran Kartı 27.996tl

Bütün arkadas gruplarına haber veriyordum tam da.
Geri