Geçen yeni alınan bir laptopta aynı problemi yaşadım. rufus üzerinden boot usb oluştururken microsoft hesabı kaldır ve tpm secure boot 2.0 kaldır seçeneğiyle yeniden format usb oluşturarak sorunu çözdüm.
erteleyebiliyorsun diye biliyorum, büyük ihtimal erteledikten sonra pc yi kapattığında kendisi otomatik falan yapıyordur bazı tvler falan öyle yapıyormuş, normalde ips alacaktım, bu 4.nesil tandem woled ömür anlamında güzel iyileştirmeler almış diye okudum. Herkesin tedirginliği farklı benim de...
2026 ocakta asgari ücret zammı belli olsun o zaman piyasayı göreceğiz :D Benim şahsi tahminim teknoloji ürünleri minimum %20 zamlanır. 30k fiyat bandındaki her üründe 6k zam demek. Yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel bir tablet indirimi bekliyorum. Kablosuz kulaklıkta olabilir. Hem gym için bir adet hemde fps oyun için bir adet. İyi bir bilgisayar masası da olabilir. Şuan ihtiyaçlarım bunlar. Beklemedeyim. Oled monitör bekliyordum ancak onu aldım. Umarım güzel indirimler olur.
Ne alırsan yanına kar kalıyor doğru. Bu arada yurtdisi fiyatina cok yakin kafa kafaya nerdeyse. Bugün okuduğum habere göre aralik ayına sarkabilir gönderimler diyorlar. Umarım dogru değildir.
Neden 8000/8200 degil de 6200 kısmını açıklayayım riskli vsoc ve io voltajlarindan korunabilmek icin 6200 mhz tercih ettim, uzun süreli kullanım da imc zayıflamasi kaçınılmaz, bakın bozulur demiyorum, zayiflar diyorum. İkinci sebep ise dram voltaji artacağını icin; termal dengede stabil...