crysis58 isimli üyenin son içerikleri

1. crysis58

BMW 320i alınır mı ?

G20 kasa kodlu bmw almanı öneririm yeni motor çok sağlam sağlıklı 2.0 alt yapılı 1.6 motor mercedes bu motorlardan almayı düşünüyor bmw den 120.000 km de bulursan temiz al hiç bakma başka markalara çok sağlam ruhlu kaliteli bir araç o aracı sürersen başka araç sürmek istemezsin veya yeni 2020...
  2. crysis58

Getmobilden iPhone 15 alınır mı

Getmobilden yenilenmis telefon alınır mı iPhone 15 almayı düşünüyorum 6 ay vadesiz taksit yapıyorlar daha önce easycepten iPhone XS Max 256 aldım sorun yaşamadım
  3. crysis58

Vakıf bank Bjk kart ücret varmı alırken

Vakifbanktan Troy bjk kartı siparis verdim ve bu kartı almak için bir ödeme yapıyor muyuz nasıl oluyor aklım takıldı yardımcı olursanız bilgi verirseniz iyi olur nasıl işliyor sistem
  4. crysis58

I ban para gönderme dolandıricilik Olabilirmi

Merhaba bu gün atm para yatırma gittiğimde 1 tane adam vardı 700 tl para yatıramadigini söyledi parayı yatırabitmisin dedi zor durumda kaldim dedi verdiğim i bana atar mısın dedi Yaptim ama bir sorun olurmu sizce
  5. crysis58

Fiyatı ve ürün nasıl asus tuf monitör

https://www.letgo.com/ad/1698420961
  6. crysis58

2024 de iphone xs max 256gb Alınır mı?

Yıl 2024 2025 girecez ve iphone xs max 256 gb easy cepden almayı dusunuyorum alınır mı?
  7. crysis58

Iphone xs max 2024 de Alınır mı?

Yıl 2024 2025 girecez ve iphone xs max 256 gb easy cepden almayı dusunuyorum alınır mı?
  8. crysis58

Pc alacam fiyat nasıl??

Pc bu fiyatına göre özellikleri nasıl acaba alınır mı? ?
  9. crysis58

Arduino proje hazırlama!!!

Arduino ile araba vb. Bir şey yapacam proje icin baska ne yapabilirim cok iyi bir sey olması lazım cok dusundum ama aklıma gelmedi yardımcı olursanız sevinirim
  10. crysis58

Yeni psu aldım ve pc tetiklenmiyor

Gigabyte 1070 i5 8600k 8gb ram msi b365m mortar anakart 500w psu takılı şu an
  11. crysis58

Yeni psu aldım ve pc tetiklenmiyor

Pc ye yeni psu takdım ve tetik vermedi ölçüm yapdımda psu dan anakarta giden işlemci kablosundan 10.8w geliyordu normalde 12w olması gerekir sorun bundanmı diye aklımda soru işareti kaldı
  12. crysis58

Discord açılmıyor!!!!

Discord açılmıyor güvenli internet açıkdı kapattım yinede discord açılmıyor
  13. crysis58

Çözüldü✓ Ekran kartı kullanımı ara ara düşüyor

Düzeldimi peki kapatınca
  14. crysis58

Itopyadan pc aldım ekran kartı fanları dönmüyor

Benimdebaşıma gelmişti ekrankartıni yeni aldım ekrana görüntü gelmiyordu pili fln cıkardım takdim düzeldi
  15. crysis58

Yardım ekran kartı kullanımı bir anda %5 %0 a düşüyor

Valorqntla alakalı bir sorun o her pc de oluyo valorant oynarken
Geri