G20 kasa kodlu bmw almanı öneririm yeni motor çok sağlam sağlıklı 2.0 alt yapılı 1.6 motor mercedes bu motorlardan almayı düşünüyor bmw den 120.000 km de bulursan temiz al hiç bakma başka markalara çok sağlam ruhlu kaliteli bir araç o aracı sürersen başka araç sürmek istemezsin veya yeni 2020...
Getmobilden yenilenmis telefon alınır mı iPhone 15 almayı düşünüyorum 6 ay vadesiz taksit yapıyorlar daha önce easycepten iPhone XS Max 256 aldım sorun yaşamadım
Vakifbanktan Troy bjk kartı siparis verdim ve bu kartı almak için bir ödeme yapıyor muyuz nasıl oluyor aklım takıldı yardımcı olursanız bilgi verirseniz iyi olur nasıl işliyor sistem
Merhaba bu gün atm para yatırma gittiğimde 1 tane adam vardı 700 tl para yatıramadigini söyledi parayı yatırabitmisin dedi zor durumda kaldim dedi verdiğim i bana atar mısın dedi Yaptim ama bir sorun olurmu sizce
Arduino ile araba vb. Bir şey yapacam proje icin baska ne yapabilirim cok iyi bir sey olması lazım cok dusundum ama aklıma gelmedi yardımcı olursanız sevinirim
Pc ye yeni psu takdım ve tetik vermedi ölçüm yapdımda psu dan anakarta giden işlemci kablosundan 10.8w geliyordu normalde 12w olması gerekir sorun bundanmı diye aklımda soru işareti kaldı