https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-intel-core-i7-12650h-32gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-dos-15-6-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qm0ey-00c-p-HBCV000062NYNW?ftid=sfyygbzvje0lyqll&magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail
bu fiyat bandı için bence iyi sizce
kral yaptım geldim şimdi direk düzeldi Allah razı olsun senden
1715533825
senin kararın biosun üst sürümünde bence bir değişiklik yok eksisi kalsada sıkıntı olmaz
bende asadece nvida high definition audio var bide monitörün modeli yazıyor monitörede hopörlör yok kulaklığımı jak girişlerinden takınca ne mikrofunu ne hopörlerü görüyor ne yapmam gerekiyor eski sürüm bios kursam düzelir mi
benim için bios sürümü fazla önemli değil şimdi ben yeni bios kurar gibi 7D48vAC sürümü kurarsam bi sorun olurmu birde bunu kurduğum anda düzen çözlür mü formaty atayım mı
hocam sistem haricinde bir soru sormak istiyorum birçok foruma yazdım sorunumdan cevap alamadım şimdi ben msi h610m ankartıma bios güncellemsi yapıp w11 den w10 a format ile geçiş yaptım sonrasında jak girişlerimden ses alamadım realtek on defa indirip sidim 3 kere format attıjm sonra tekrar w11...