CS BETA isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Blaupunkt LS700 Hoparlör 3311₺!

Türkiye'ye gelenler gerçek Blaupunkt ürünleri mi, yoksa sadece Vestelin toshibayı kullandığı gibi isim hakkı mı? Vestel/Toshiba/Hi-Level anakartlar hep aynı, yazılımda birinde Vestel birinde Toshiba yazıyor. Keza Daewoo marka çamaşır makinesi, Hyundai marka buzdolabı pazarlanıyor ülkede. Ki...
  2. C

❌İndirim Bitti! 🔥619 TL - Claw's Vortex 8x Turbo LED Fan laptop soğutucu

15.6" üstüne denemeyin. Dell 7577 gibi 15.6" olup geniş kasalı cihazlarda da denemeyin taşıyor cihaz.
  3. C

🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Thermal Conductivity(W / m-k):8.5 W/mk
  4. C

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

Örneğin YouTube aile, Netflix 4k gibi paketleri benim seçme hakkım oluyorsa titanium da güzel. Teşekkür ederim. @dilan_ayar @sena_petek
  5. C

❌İndirim Bitti! Havit - 24/06 Salı Günü -> Happy Hour İndirimleri / H2002D 699TL / TW947 TWS 299TL / H630BT 499TL

Instagram story olarak paylaşmışlar. Temsilci de beni oraya yönlendirdi ve 4 saat önceden paylaşmışlar. Ben hediye amaçlı anahtarlık aldım 61TL ye geldi :)
  6. C

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

Marsneo hakkında detaylı bilgiye hakim misiniz? Titanium üyelikte 4+2 yazıyor bazı afişlerde hediye platform. Bunların en temel paketlerini mi sunuyorlar müşteriye? @dilan_ayar @sena_petek
  7. C

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

01.00da 1 TL oldu, yine 2 kez sayfayı yeniledik, ödeme yap butonu tıklanmıyor, 01.01 de 600lere çıktı
  8. C

❌İndirim Bitti! Hepsi Gamer Kampanyası

Bu yöntemide deneyebilirsin hatta :D
  9. C

Yardım Tablet önerisi olan var mı? 25 30k

Unihertz 8849 Tank Pad
  10. C

Samsung Odyssey G7 LS32BG700EUXUF 32'' 1 MS 144 Hz 4K UHD IPS Mönitör 15.799 TL

Getirden kredi kartı başvurusu yapıp almayı planlıyorum, peşine 9 taksite. Daha indirimli yapılabilir mi kupon vs. geçerli mi acaba?
  11. C

849TL Baseus 22.5W 20k mAh type-c Dijital Ekranlı Powerbank

Karbon anot batarya olursa incelmesi mümkün lakin fiyat artar, Biraz daha sabredip min 45w çıkış sağlayabilen cihaz bekleyelim, daha black friday var. Hep pd type c - type c çıkıştan max değeri veriyorlar, düz adaptörler gibi usb den 18w üstü güç verebilen yok galiba
  12. C

Baseus'a göre daha ince ve tasarımı daha hoşmuş ama net 750TL kalmış cepte. Birazda piyasaya baktım da ne modeller türemiş, Baseus dışında 1000 lira ve altına testi olan ne yazık ki göremedim.
  13. C

Kullanmak istediğin sınırlı sayıdaki kupon tükendi @HSNCKMN
  14. C

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

Giresundaki ping değerlerinden emin olursam geçeceğim
Geri