Türkiye'ye gelenler gerçek Blaupunkt ürünleri mi, yoksa sadece Vestelin toshibayı kullandığı gibi isim hakkı mı?
Vestel/Toshiba/Hi-Level anakartlar hep aynı, yazılımda birinde Vestel birinde Toshiba yazıyor. Keza Daewoo marka çamaşır makinesi, Hyundai marka buzdolabı pazarlanıyor ülkede. Ki...
Instagram story olarak paylaşmışlar. Temsilci de beni oraya yönlendirdi ve 4 saat önceden paylaşmışlar. Ben hediye amaçlı anahtarlık aldım 61TL ye geldi :)
Marsneo hakkında detaylı bilgiye hakim misiniz?
Titanium üyelikte 4+2 yazıyor bazı afişlerde hediye platform. Bunların en temel paketlerini mi sunuyorlar müşteriye?
@dilan_ayar
@sena_petek
Karbon anot batarya olursa incelmesi mümkün lakin fiyat artar, Biraz daha sabredip min 45w çıkış sağlayabilen cihaz bekleyelim, daha black friday var. Hep pd type c - type c çıkıştan max değeri veriyorlar, düz adaptörler gibi usb den 18w üstü güç verebilen yok galiba
Baseus'a göre daha ince ve tasarımı daha hoşmuş ama net 750TL kalmış cepte. Birazda piyasaya baktım da ne modeller türemiş, Baseus dışında 1000 lira ve altına testi olan ne yazık ki göremedim.