cs11223332123 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Forza6 Ya Girmek İstiyorumxboxliveda Oturum Açılamadı 0x89235107 Hatası Alıyorum

forza 6 yı yükledim microsoft store dan aldım yükledim ama oyunu açarken xbox hesabı istiyor onuda giriyorum ama bu hatayı veriyor nasıl çözerim edgeyi silmiştim geri yükledim ama buda çözüm olmadı nasıl çözerim
  2. C

Alınabilecek 45tfsi Audi A5 İlanları

bura doğrumu gösteriyor birde ekstra opsiyon ne var a5 de
  3. C

nerden biliyorusnuz açıklamada yazmıyorda
  4. C

bunda koltuk ısıtma varmı
  5. C

4.5
  6. C

arkadaşlar 45tfsi Audi a5 alınabilecek ilan var mı baktım ama çok anlamadım paket opsiyonları filan bilmiyorum bir öneride bulunur musunuz ?
  7. C

Bu sistemi alıcağım kasa ve psu çok mu kötü

hocam bi tık geç olmamışşmı sizce :D neyse ben zaten başka bir sistem aldım
  8. C

Alt Tab Atarken Oyun Donuyor

ikiside aynı hem bu değişemezki pencerelideyken kendi hz ine kitleniyor zaten
  9. C

5080+9 9800x3d 1779740518 birkaç hafta önce olmuyordu yeni olmaya başladı
  10. C

penceereli tam ekranda oynuyorum alttab atıyorum geçiyor geri oyuna girerken oyun ekranı donuyor bunun için bidaha alttab atmak zorunda kalıyorum bu 2-3 defa tekra ediyor can sıkmaya başladı çözümü nedir
  11. C

540hz veya Üstü Monitör Önerisi

27 inç varmı
  12. C

hocam link varmı
  13. C

aslında yeni bir pc aldım onun performansıının yanında monitör çok eksik kalıyor bu yüzden almak istiyordum
  14. C

hocam 27 inç ucuz yollu 540hz veya üstü bir monitör lazım zaten şuan 240hz 2k monitör varda fps oyunları için birtane daha lazım
  15. C

Forza Horizon 6 Da Duelsense Çalışmıyor

yok hocam itemsatışdan aldım microsoft hesabı steamden alsam zaaten uğraşmazdım 1779186178 tamamdır hocam deniyorum şimdi 1779186586 oldu hocam çok sağolun bu arada bende geçmişte yaşadığım anılarımdan dolayı içimde bir şüphe var bunda virüs gibi bir sıkıntı yok değilmi :D,
Geri