cskn95 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Kulaklık Seçimi Yardımı

Az once Kraken V3 Hypersense satin aldim. Normal Kraken V3'le ne kadar farki olur bilmiyorum, belki fikir verir.
  2. C

HP Omen 4060 alınır mı

Kendi sitesine de yazmamis kamiller. 230W guc adaptoru diyor, muhtemelen 100W+ bir seydir.
  3. C

Pc müh için laptop önerisi bütçe 50k

Sana bir PC muhendisi olarak tavsiyem asil odak oyun degilse hafif, ince ve bataryasi giden modellere bakman. ASUS ROG Zephyrus gibi, MSI Stealth serisi gibi vs.
  4. C

(çözüldü) Uploadım 20 Mbps ama oyunlar maks. 11 Mbps ile iniyor?

Download -> Indirme Upload -> Yukleme/Gonderme Ayrica Mbps ve MBps kavramlarini da karistiriyorsun. "B" buyuk oldugu zaman byte anlaminda "b" kucuk oldugunda bit anlaminda. Yani MB -> MegaByte Mb -> MegaBit 1 MegaByte = 8 MegaBit. Yani 92 Mb / 8 = 11 MB
  5. C

Çözüldü✓ R5 7600x Undervolt nasıl yaparım ?

Normal. 95 dereceye cikacak sekilde tasarlaniyor zaten. Hicbir seye dokunmana gerek yok. Sen soguttukca islemci 95 derece olana kadar kendini boostlamaya devam edecek. Uretim mantigi bu sekilde. "Designed for a lifetime at 95" "95 is the target for best performance" "Better cooling = better...
  6. C

Bu sistemdeki eksiler nedir?

B650 modellerinden al en kotu. Tercihen sol ust taraflarinda sogutma bloklari olsun.
  7. C

GPU KULLANIMI 0 ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSİNİZ?

Monitor anakarta mi bagli ekran kartina mi?
  8. C

Bu sistemdeki eksiler nedir?

Anakart rezalet. Ust seviye islemci alip da en ucuz anakarti almak mantikli olmaz. SSD pek guven vermedi. Bunlar disinda ekran karti almayacak misin? Sistem ne icin?
  9. C

Yazılım Başlamak için Yol Haritası

HTML ogreniyorsan neden Kotlin ve JAVA? Kotlin ve JAVA ogreniyorsan neden HTML? Once Ingilizce ogren. En onemli yazilim dili Ingilizce. Lisedeysen universite sinavina oncelik ver. Kendine alan sec, onun icin gerekli yazilim dillerini ogren. HTML web icin kullanilan isaretleme dili gibi bir...
  10. C

Monster notebook alinir mi yoksa baska markalara mi bakayim

Monster Abra serisi alinmaz. Tulpar serisinde bazi modeller alinabilir.
  11. C

30-40k Mühendislik için laptop önerisi

Gigabyte modelini kullaniyorum, 360hz ekran var bende. Istersen bataryada sentetik testler yapip performansini atabilirim. Internette gezerken 4-5 saat dayaniyor pili.
  12. C

Sizce Dengelimi sessizde mi

Prize takiliyken dengeli pildeyken sessiz. Fan sesinden rahatsiz oluyorsan prize takiliyken de sessiz modda kullanabilirsin. Makineyi zorlayacagin zaman dengeliye al.
  13. C

Sizce gigabyte mi yoksa msi mi daha iyi

Linkleri at.
  14. C

Msi in bu modeli alinir mi bu fiyat bandinda baska laptop a mi bakayim

4060 demeye bin sahit. 45W guc limiti varmis, ben de diyorum bu gorsel saka mi? Uflesem daha iyi soguturum. 6500 puan aliyor 3DMark TimeSpy testinden. Benim 2060'li ACER Predator 7000'leri goruyordu.
  15. C

Ibandan bilgi bulunabilir mi?

Banka bilgilerinin bulundugu bir panelin sizdigini hic duymadim. Sizan panelleri gordum, seri no disinda kimlik bilgileri, aile bilgileri, telefon numaralari ve adresler bulunuyor. IBAN'dan bilgilierini patlatmak oturma organi ister, cocuklarda olmaz o. Cocugu gec olan adam zor bulursun.
Geri