csmemo isimli üyenin son içerikleri

1. C

TUNCMATİK AKIM KORUMALI PRİZ ALINIR MI

Durduk yere kapanmaz voltaj değerleri limitler dışına çıkınca( düzensiz gerilim buda elektronik cihaza zarar verir) elektriği geçirmiyor ve sistemi koruyor zaten mantığı bu. Binanızda demekki düzensiz voltaj çok sık meydana geliyor . Ups tam sizlik
  2. C

PC Görüntü Yok (Nerdeyse herşeyi denedim..)

Reis fanlar dönüyor ama görüntü yok ise 1 2 yıl bende çektim en son ramlere sinirlendim bir vurdum şak diye oturdu açıldı. Ama zaten takılı sanıyordum . Ramlari anakartı kırmadan biraz daha iyi oturtmaya çalış tecrübe ile sabit 15 kere söküp taktım belki ama sert takınca oldu
  3. C

Yapıkredi kredi kartını çözemedim.

Her banka öyledir reis arayüze ısınamamışsındır
  4. C

Yapıkredi kredi kartını çözemedim.

Atıyorum kartın ayın 5 inden 5 ine kesiyor ayın 15 ine kadar ödemen gerekiyor . 7 bin tl borç yaptın diyelim. Ayın 5 inden sonra da bin tl yaptın diyelim Hesap özeti borcun 5in den 5 ine yaptığın borçtur yani 7 bin tl Güncel borç ise atıyorum ayın 10 u oldu bin tl daha harçamıştın 8 bin tl dir...
  5. C

Fantech Helios II Pro için Görüşleriniz yada Alternatif Önerileriniz.

Ulugames kampanyası vardı x44 pro 4k dongle ile 2 adet alınca 2.350 gibi bi rakamdı birde ona bak istersen 4k donglesız olanınvar pro olmayanı oda 1800 2 adet gibi bişi idi rakamları tam net hatırlamıyorum
  6. C

🔥İndirim Dyson Big Ball Absolute 2 kablolu süpürge 🔥16499 TL 🔥

Sana demedim hepsiburada daha ucuza satıyormuş ya adam yazmış ona soruyorum senin linkini gördüm
  7. C

🔥İndirim Dyson Big Ball Absolute 2 kablolu süpürge 🔥16499 TL 🔥

reis nerede satıyor ben göremedim o fiyata 18 küsür gördüğüm
  8. C

Kitlesi iyi olan oyun

Albion online belki chate takılmamak lazım ama ağzı olan konuşuyor
  9. C

İndirim bitmeden ACİL İki monitör arasında kaldım yardım

Aoc yi aldım eyvallah
  10. C

Dikkat etmemiştim reis teşekkür ederim çokta anlamadığım için paylaştım 5 6 bine kadar monitör bakıyorum da
  11. C

https://www.itopya.com/gigabyte-gs27qc-27-170hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-hdr-ready-qhd-ss-va-curved-gaming-monitor_u24625?srsltid=AfmBOoreOKMvlYwtJKc_B7czstzng59qmourVZyYjwdB_xlN_blqYbTV...
  12. C

Öneri 2. Monitör tavsiyesi

[H3 id='VG279QL3A+ile+VG279Q3A+arasndaki+fark+nedir']VG279QL3A ile VG279Q3A arasındaki fark nedir [/H3]
  13. C

Ktc monitör hakkında bilgisi olan var mıdır?
  14. C

Bu gidişle 32 inçe çıkacam ucuz niyeyse
  15. C

%40 daha ucuz aşağı yukarı mantıklı gibi 2k sı var mı acaba
Geri