csyr2 isimli üyenin son içerikleri

1. C

8. Sınıfım Ve Hiç Okumaya Niyetim Yok

kalma geldi bu sene
  2. C

Şuan büyük ihtimal devamsızlıktan kalıyorum siliceklerdi 2 gün raporumu geçirmemişlerdi hala geçirmediler ya kalıcam ya lgs giricem lgs girersem iyi olucak kalırsam bırakıcam çünkü tekrar bi 8.sınıf düşünemiyorum bile
  3. C

aileme sormam lazım
  4. C

liseye gitmeden nasıl açığa geçicem
  5. C

öyle yani devamsızlıktan bide notlarım düşük
  6. C

8. sınıfım son senem o nasıl olucak 1712090108 geçerim geçmem bilmiyoreum
  7. C

şuan ne yapacağımı bilmiyorum
  8. C

liseye geçiyim bari diyorum ama kaldı 2 3 ay devamsızlığım 16 gün oldu müdür yardımcısı geçmem için silecekti ama halen silmedi lgs başvurusu yapmıştım devamsızık sınırı 15 gün benim 16 oldu çoğunlukla geç kaldığım için. Şuan ne yapsam bilemiyorum motivasyonum falanda yok insanlardan geri kalmış...
  9. C

direk okuldan derslerden nefret ediyorum sabah kalk git sıkıntı oluyor ve genellikle geç kalıyorum mesela bugün 9:30 10 gibi kalktım gittim yani kalkarken bile sıkıntı yaşıyorum o derece yani 1712087545 tek çarem çalışıp para kazanmak hayatıma devam etmek olucak heralde
  10. C

şuan boşanma sürecindeler annemde kalıyorum oda biliyor okumak istemediğimi oda geçmem için çabalıyor ama anladığı için artık okadarda şey değil bu sene bırakıcam yani artık dayanamıyorum okul hayatı beni boğuyor
  11. C

aile konusunda şuan boşanma durumu var ora bir tık hayatımı mahvetti onun dışında okula nezaman geç gitsem 1 2 ders geç gitsem derse saygılı bir şekilde giriyorum ama sınıftaki konuştuklarım nedense gülüp duruyor o konuda bir tık sinir ve gereksiz bir his hissediyorum tarif edemem ama nedenini...
  12. C

peki liseye geçmeden bir iş meslek sahibi olabilirmiyim eminönünde mesela çalışabilirmiyim lise gerektiren bir durum varmıdır hayatım kötümü iyi mi? olur hiçbir fikrim yok
  13. C

şimdiden çalışsam diye düşünüyorum ama geç kaldım diye düşünüyorum 2. sınavlar başlıcak ve son
  14. C

lisede açıktan geçme zorlaştı diye biliyorum
  15. C

Şuan 8. sınıfım ve okumak istemiyorum konularda kafam basmıyor boş gidip boş geliyorum hiçbirşey yazmıyorum derslerde uyuyorum, okulu bırakmayı düşünüyorum ama liseeye geçmezsem bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum kafam bunaldı konulara bakmıyorum bile derslerle alakam kalmadı liseye geçmesem...
Geri