CtrlAltDeluxe isimli üyenin son içerikleri

1. CtrlAltDeluxe

Havit Gamenote H2015 Pro 1849 TL (Türk Telekom Ek İndirimi ile)

Türk telekom kodu 1500 adet ile sınırlıki nisan ayından beri açık bir kod büyük ihtimalle bitmek üzere denedim ve hala geçerli iken tekrar açtım sorun ne tam olarak?
  2. CtrlAltDeluxe

Havit Gamenote H2015 Pro 1849 TL (Türk Telekom Ek İndirimi ile)

Normalde 2.399 TL olan kulaklık, şu an D&R'da 1.999 TL. Üstelik Türk Telekom'un 150 TL ek indirim kodu ile fiyat 1.849 TL'ye düşüyor. Bu bütçede kulaklık arayanlar için oldukça iyi bir fırsat. İhtiyacı olanlar kaçırmasın. Linkler; D&R Türk Telekom
  3. CtrlAltDeluxe

Sıvı Soğtucuyu Doğru Takmışmıyım

Ön tarafa takmıyorum fanlar 140mm yuvalara uymuyor
  4. CtrlAltDeluxe

Sıvı Soğtucuyu Doğru Takmışmıyım

Beyler, anakartın VRM soğutucuları yüzünden sıvı soğutucuyu üste takamadım, bu yüzden öne monte etmek zorunda kaldım. Öndeki kasa fanlarını da üst tarafa taşıdım. Şu an üstteki fanlar içeri temiz hava alıyor, ön taraftaki radyatör ve arka egzoz fanı ise havayı dışarı atıyor. Sizce bu kurulumda...
  5. CtrlAltDeluxe

Yurt Dışından PC Getirmek Mantıklı mı?

5070 ti daha mantıklı olurdu bence çok fark yoksa yurtdışı fiyatında
  6. CtrlAltDeluxe

12.000 Btu Klima Önerisi

Arçelik fabrikasında üretiliyormuş çoğu kişi bilsem almazdım filan demiş sence sorun yaratır mı
  7. CtrlAltDeluxe

Öneri Asus Vg249qm1a Tamiri mi Yeni Monitör Mü?

tabii ki 0 almak o fiyata bu monitörler arasından aoc ilk önceliğim olurdu şuanki monitörüm gigabyte aynı modeli 200hz versiyonu onuda tavsiye ederim özellikle alt çerçevesi çok ince
  8. CtrlAltDeluxe

12.000 Btu Klima Önerisi

Aklımda şu an bu iki klima var. Eğer kullandığınız veya kalitesine güvendiğiniz farklı bir model varsa, önerilerinizi duymak isterim.
  9. CtrlAltDeluxe

❌İndirim Bitti! Turbox Master Yi 4x12cm Fan ARGB Atx Mesh Kasa 923₺

Bi kasa düşün her yerinden elektirik çarpıyor
  10. CtrlAltDeluxe

🔥İndirim Next Ye-55ıdg11 Mini-Led Tv 24.999₺ !

65 kullanıyorum para varsa 75 alın tam alın 65 göz alışınca küçük geliyor
  11. CtrlAltDeluxe

Yardım Nextstar 65idwg11 & 65idwp14 Hangisi Alınmalı?

Hiç bir sorun yaşamadım xbox ile de kullandım sadece kendi hoparlörü kaliteli değil ben soundbar ile kullanıyorum
  12. CtrlAltDeluxe

Yardım Nextstar 65idwg11 & 65idwp14 Hangisi Alınmalı?

Biri düz mini led 2025 çıkışlı diğeri 2026 çıkışlı qd mini led 100-120-144hz çıkışı var pc-xbox-ps bağlarsanız avantajlı olur ben düz qled modelini kullanıyorum 1.5 senedir bi sıkıntısını görmedim markanın
  13. CtrlAltDeluxe

🔥İndirim Nextstar Ye-65ıdwg11 4k Ultra Hd 65" 37.903₺

Ben 65 düz qled olan modelini kullanıyorum 1 seneyi geçti bi sorun yaşamadım
  14. CtrlAltDeluxe

Yardım Turknet Zamlarına Karşı Toplu Tepki: Şikayetvar’Da Sesimizi Duyuralım

Ödeme adımında taksit seçeneği çıkıyor garanti ve maximum denedim iksinde de 6ya bölüyordu eminim diğer bankalara da bölüyordur
Geri