Türk telekom kodu 1500 adet ile sınırlıki nisan ayından beri açık bir kod büyük ihtimalle bitmek üzere denedim ve hala geçerli iken tekrar açtım sorun ne tam olarak?
Normalde 2.399 TL olan kulaklık, şu an D&R'da 1.999 TL. Üstelik Türk Telekom'un 150 TL ek indirim kodu ile fiyat 1.849 TL'ye düşüyor.
Bu bütçede kulaklık arayanlar için oldukça iyi bir fırsat. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.
Linkler;
D&R
Türk Telekom
Beyler, anakartın VRM soğutucuları yüzünden sıvı soğutucuyu üste takamadım, bu yüzden öne monte etmek zorunda kaldım. Öndeki kasa fanlarını da üst tarafa taşıdım. Şu an üstteki fanlar içeri temiz hava alıyor, ön taraftaki radyatör ve arka egzoz fanı ise havayı dışarı atıyor. Sizce bu kurulumda...
tabii ki 0 almak o fiyata bu monitörler arasından aoc ilk önceliğim olurdu şuanki monitörüm gigabyte aynı modeli 200hz versiyonu onuda tavsiye ederim özellikle alt çerçevesi çok ince
Biri düz mini led 2025 çıkışlı diğeri 2026 çıkışlı qd mini led 100-120-144hz çıkışı var pc-xbox-ps bağlarsanız avantajlı olur ben düz qled modelini kullanıyorum 1.5 senedir bi sıkıntısını görmedim markanın