Cübbeli Hoca isimli üyenin son içerikleri

1. Cübbeli Hoca

Öneri Direksiyon Seti Alıcam Önerisi Olan Var mı?

peki Logitceht dfgt alsam?
  2. Cübbeli Hoca

Öneri Direksiyon Seti Alıcam Önerisi Olan Var mı?

Arkadaşlar 2. el direksiyon seti almayı düşünüyorum. Bütçem 7k. Ne önerirsiniz?
  3. Cübbeli Hoca

Yardım Truckersmp'de Offline Sorunu

Cloudflare Warp indir öyle dene https://one.one.one.one link bu
  4. Cübbeli Hoca

Hocam ben baya uğraştım bendeki sorun Türk Telekomdan kaynaklı muhtemelen. Evime fiber gelmeden önce bağlantı sorunu yoktu vdsl kullanıyordum ama Fiber gelicen FTTH(daireye kadar fiber) bağlatınca başladı. Sanırım yönlendirme de sorun var benim. Cloudflare WARP kullandım. Tabi WARP kullanınca...
  5. Cübbeli Hoca

Hocam çok saçma anlamadım ama valorantın vanguard'ını kapatınca oyun online geçti, herhangi bir vpn, dns veya warp açmadım veya kullanmadım.
  6. Cübbeli Hoca

evet ama oyunun ana menüsünden oyna tuşuna basmadan offline atıyor. hayır herhangi hata kodu almıyorum. türk telekom kullanıyorum ve ayrıca herhangi bir vpn yada warp kullanmıyorum
  7. Cübbeli Hoca

Arkadaşlar Euro Truck Simulator 2 indirip TruckersMP oynayacağım ama TruckersMP ye girip Server 1 katıldıktan sonra Offline da başlıyorum beni online almıyor. Oyun sürümüm güncel, truckersmp sürümü güncel, oyun ve dlc modlarım orjinal, sistemin rtx 3080 10gb ryzen5 7500f 32gb ram ve internetim...
  8. Cübbeli Hoca

DC UPS Alıcam Yardım edin

Arkadaşlar evime FTTH internet geldi ve gpon ile modem için DC UPS alıcam yardım lazım. Önerisi olan var mı?
  9. Cübbeli Hoca

Yardım Msfs 2020'de Sistem İyi Olmasına Rağmen Düşük FPS

Hocam o kadar param olsa 4k daha ekle ryzen 7 7800x3d alırım o.O2😂
  10. Cübbeli Hoca

Hocam diğer oyunlarda o konuda sıkıntı yok. Bilgisayarımın iyi olduğunu biliyorum. Zaten yeni bir oyunda sistem gereksinimine bakmıyorum ama oyunda işlemci kaynaklı darboğaz yaşıyorum. Başka birisi tiktok üzerinden msfs2020 oynuyo. Çocuk rtx4060 kullanıyor. İşlemci ve ram benle aynı. Grafikler...
  11. Cübbeli Hoca

vfr, mapsiz veya driver sil yükle yaptım bişi değişen olmadı oyunda 65 dereceyi geçmiyor ekran kartı ve bu oyunun içindeki display fps den bakınca by mainthread kırmızı oluyor sürekli
  12. Cübbeli Hoca

anlamadım? önerin ne?
  13. Cübbeli Hoca

Arkadaşlar bende msfs2020 var ve en düşük ayarlarda karada 30 fps'lerde alırken havada 45-50 fps alıyorum. Sistemim RTX3080 10GB+Ryzen 5 7500f+32GB Ram kullandığım halde sorun böyle. Lütfen biri yardım etsin
  14. Cübbeli Hoca

AM5 işlemci önerisi??

Hocam sonuç olarak ryzen 7 7700 veya 7700x mi yoksa 9700x mi? Çok bütçem yok ve taksit imkanı zor gibi :D
  15. Cübbeli Hoca

AM5 işlemci önerisi??

hocam pederin gözünde böyle olucaz
Geri