Hocam diğer oyunlarda o konuda sıkıntı yok. Bilgisayarımın iyi olduğunu biliyorum. Zaten yeni bir oyunda sistem gereksinimine bakmıyorum ama oyunda işlemci kaynaklı darboğaz yaşıyorum. Başka birisi tiktok üzerinden msfs2020 oynuyo. Çocuk rtx4060 kullanıyor. İşlemci ve ram benle aynı. Grafikler...
vfr, mapsiz veya driver sil yükle yaptım bişi değişen olmadı oyunda 65 dereceyi geçmiyor ekran kartı ve bu oyunun içindeki display fps den bakınca by mainthread kırmızı oluyor sürekli
Arkadaşlar bende msfs2020 var ve en düşük ayarlarda karada 30 fps'lerde alırken havada 45-50 fps alıyorum. Sistemim RTX3080 10GB+Ryzen 5 7500f+32GB Ram kullandığım halde sorun böyle. Lütfen biri yardım etsin
Arkadaşlar işlemcim ryzen 7 7500f kullanıyorum ama yayın açatığımda yada twich ve tiktok aynı anda açıcam ama işlemci yetersiz kalıyor. Ryzen 7 7700 veya onun ''x'' modelini kullanmayı planlıyorum. Sizce önerir misiniz? Yine AM5 kullanmayı planlıyorum.
Arkadaşlar ekran kartı değiştiricem ve benim güç kaynağımın pci-e 8x2. Bana 8x3 pci-e lazım. Önerebilceğiniz güç kaynağı var mı acaba? 2. el'de olur bütçem 3k-4k falan.
Arkadaşlar Casper Excalibur M.E238FHD-G var ve ekranı kırık şuan. Ekranın belli kısmını kullanamıyorum. Ekran tamiri için 4000-5000 arası istediler ve ben bu parayı vermek istemiyorum. O paraya sıfır monitör veya güzelinden temiz 2. el monitör alırım. Neyse konumuza dönersek ben bu monitöre...
Arkadaşlar ben RX 6900 XT'ye geçmeye planlıyorum. Güç kaynağım NZXT C750W 80+ Bronze ama 2 tane pci-e kablosu var. RX 6900 XT'nin bazı modellerinde 3 tane pci-e kablosu istiyor ama benim güç kaynağımda 2 tane var. Pci-e çoklayıcısı kullansam bir süre sıkıntı olur mu? Eğer olursa anakartıma bağlı...