Merhaba PS5 Pro konsolumda hiçbir sorun yok fakat sadece FC 26'da maça çıkarkenki seremoni esnasında oyun CE-108255-1 hata kodu ile kapanıyor. Lisansları geri yüklemeyi vb. denedim ama bir türlü sorunu çözemedim. Bilgisi olan bir kişi yardım edebilir mi?
Merhaba. Oyunu ön sipariş ile almıştım. Oynadığım ilk haftalarda farklı maçlarda olan gol veya penaltı haberlerini oyunda görüyordum fakat onlar dışında bir daha asla böyle bir şey olmadı. Çözümünü bilen biri yardım edebilir mi?
Merhaba ben Windows 11 ISO dosyasını usb belleğime Rufus aracılığı ile değil MediaCreationTool.exe uygulaması ile kurdum ve bu ISO dosyasını FreeDOS bir bilgisayarda deneyeceğim sizce sorun çıkar mı?
Merhaba bir hazır sistem bakıyorum ve size de danışmak istedim, ürünün adı Excalibur E650.
Sistem özellikleri: 14. nesil Intel Core i5 14400F işlemci MSI NVIDIA® GeForce® RTX 5060 8 GB 128 bit GDDR7 1TB M.2 SSD PCI-e 4.0 (okuma: 6400MB/s - yazma: 4800MB/s) ve 32 GB DDR4 RAM sizce bu hazır sistem...
Merhaba, şu anda Pamukkale otobüsündeyim. Otobüste Simroll tabletler var ancak açıldığında "aktivasyon işlemini gerçekleştiriniz" yazısı çıkıyor ve ana menüde hiçbir yere girilmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?