cugulibabapro isimli üyenin son içerikleri

1. cugulibabapro

2x8 GB Ramlerim Ayrı Ayrı Çalışıyor Birlikte Çalışmıyor

Garantim bitti ama ses çıkarana kadar kullanacağım galiba işlemciyi bilmiyorum..
  2. cugulibabapro

şuan saydıklarını yapabileceğim bir başka sistem yok maalesef ancak eğer "Windows Bellek Tanılama" tarzına bir test varsa önerirsen yapıp kontrol etmek isterim. Ayrıca yardımın için teşekkürler :peepokalp: 1788452673 Evet DDR5, normalde bu gibi şeyleri daha önce çok kez yaşadım ama çözüm çok...
  3. cugulibabapro

anladım. şöyle ki işlemci pinlerinde sorun göremedim ne yamuk var ne'de oksitlenmiş bir pin var. bizzat 30dk mesai harcadım her birine tek tek baktım. zaten şu anda sorunsuz çalışıyor fakat başlığın olayı ilerde tekrar patlarsa veyahut bir başkasının yardıma ihtiyacı olurda yazılanlarla sorunu...
  4. cugulibabapro

Cevabı beğenmemekten değil ters bir cevap vermiş gibi duruyor şimdi okuyunca fark ettim merak ettiğim “işlemci hsk” ne onu sormak için yazdım aslında.. ☹️
  5. cugulibabapro

Anlamadım böcek kardeş ne diyon işlemci gayet sağlıklı çalışıyor sadece uzun bir süre termal macun değiştirmeden kullandım ancak hiç yüksek sıcaklıklara çıkıp uzun süre öyle kullanılmadı
  6. cugulibabapro

Merhaba iyi günler. Yaklaşık üç senedir kullandığım ve biraz kurcalamaktan bunalttığım bilgisayarımın bana yarattığı sorunlardan biriyle ilgili yardım isteyeceğim. Normalde sorunsuz çalışan sistem dün oda düzeni değiştirirken yerde çektikten sonra gece oyuncu koltuğunun minder kısmının hafifçe...
Geri