Merhaba Başlıktada yazdığı gibi Bana hem Bütçeme uygun hemde Anakartıma uygun bir işlemci önerisi Yapar mısınız bir işlemci önerisi Yapabilir misiniz
Anakart: Asus B250M-K
Ekran Kartı: NVİDİA GTX 1050 Ti
şu anda İ3 7100 kullanıyorum bu kadar berbat bir işlemci daha önce görmedim her oyunda...
Merhaba. Sistemim yukarıda yazıyor. Öncellikle bilgisayarı ilk aldığım 2017 2018 seneleri arasında bilgisayar gayet iyiydi ama şu anda oyunlarda ciddi FPS sorunları yaşıyorum. YouTube'dan 2021 güncel testlerini izliyorum RAM falan benimle aynı ama genel olarak izlediğim videolarda akıcı ve gayet...
Merhaba internette gezinirken gördüm CPY Adlı birisi Call of Duty Modern Warfare 2019 u kırdığını söylüyor hatta bayağı bayağı adam rar zip torrent linkleri koymuş yorumlar kısmında herkes thankkk muchhh tarzında şeyler yazmış bi bakabilir misiniz doğru mu? Yorumlar bu Yorumların yukarısında 8-9...
Asus TUF Dash F15'i öneririm 16 GB RAM ve 3050(Tİ) Modeli açısından üstün performans sağlar işlemciside gayet iyi youtubedan testlere bakabilirsin
1637836085
bence Asus TUF Dash üstede yazdım işlemcisine baktım aşırı üstün performans sağlar 4.80 ghz e kadar çıkıyor işlemci