Cullinan isimli üyenin son içerikleri

1. C

DA G9 VE İTOPYA SAÇMALIĞI BİTMİYOR HAKKIMIZ YİYİLİYOR..

Yok hayır pazartesi müşteri hizmetleri ile görüşeceğim. eskiden de benzer sıkıntılar yaşayan kişiler olmuş forumlara yazmışlar onların çözülmüş
  2. C

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Arkadaşlar ödemesi alınıp siparişlerde gözükmeyenler için biri mağaza yetkilisine sorabilir mi ?
  3. C

Çözüldü✓ 🚨DONANIM ARŞİVİ G9 ÖDEME YAPILIYOR'DA KALDI?🚨

bende de aynı sorun var sadece bankadan para çekildi e fatura, siparişlerde gözükmüyor
  4. C

DA G9 VE İTOPYA SAÇMALIĞI BİTMİYOR HAKKIMIZ YİYİLİYOR..

merhaba ben de aynı sorunu yaşadım iletişim adresi verirmisin bana dc vs.
  5. C

Pc ram miktarı arttırma

60 fps alımıyım
  6. C

Pc ram miktarı arttırma

Bu arada daha önceki konuma 12 gb ram ile kaç fps alırım yazmıştım en fazla 15 fps yazmışlardı şu anda 4 gb ram ile 25 fps alıyorum kimsenin bişe bildiği yok 1607446142 Neden
  7. C

Pc ram miktarı arttırma

Selamlar 4 gb ram ile pubg de 25 fps alıyorum maplere yavaş giriyor 12 gb ram yaparsam kaç fps alırım pc diğer özellikleri i3 6006u radeon 520 ekran kartı
  8. C

Ram Yükseltme Laptop için

ram 12 gb olucak radeon 520 i3 6006u işlemci pubg lite da yüksek ayarlarda 4gb ram hali ile 45-60 fps bile görebiliyorum
  9. C

Bilgisayarım Pubg Oynatırmı

ben 8 gb daha ram alıcam 12 gb yükselticem
  10. C

pubg lite şu anda pc de 4gb ram var yüksek ayarlarda 40 fps oynatıryor arkadaşlar
  11. C

1600 saat pubg süresi olan arkadaşım oynatır dedi ama bilmiyorum
  12. C

Yeni olduğum için daha çözemedim ama ekran kartı ile bitmiyor pubg işlemci de lazım
  13. C

Merhaba zaten oyunu minimum ayarlarda oynayacağım rahat adam görmek için 12 gb ram i3 6006u 2.0 ghz işlemci radeon 520 2gb ekran kartı 1tb hdd pubg oynatırmı
Geri