Geçenlerde video feedlerde gezerken denk geldim adam uçuk yahu bu kadar çeşit görmediğim bilgimediğim duymadığım konsollar bile var ve adam fanatiklik derecesi gibi bir kolleksiyon var. Sanırım zengin çocuğu ki böyle bir arşif ve hobi ucuz değildir
https://www.instagram.com/gamer_lafan/...
Oltalama mantığı. Giriş yapabilirsin sorun yok virüs yemezsin girdiğinde de gerçekten birisinin bir hesabına girdiğini ve orada geçrekten bir bakiye olduğunu göreceksin.
FAKAAAAT!
Bu oltada sen parayı çekmek istediğinde diyecek ki siteye üye olman gerekiyor. Sende siteye üye olacaksın, ama...
Olay şu, bundan 2 ay önce paparayı şok sağlam patlattılar. Bir kaç kurnaz site kuruyorlar covid maddi destek sitesi diye. Millete ulaşıyorlar sms yada whatsappla tabi bilgileri ellerinde olanla kişilerde. Sonra kişilere olta atıp destekten faydalanın diyorlar. Oltalama geldiğinde kişilerin kendi...
Papara birden fazlabanka ile normal bir firma olarak çalışır. yani siz türkiyedeki tüm bankalardan hesap açıyorsunuz ve bir otomatik kontrol sistemi ile ödemeleri alıp hesabınıza ekliyorsunuz. Olay bu. Bir ödeme sistemi yada banka olmadığı için kendine ait BIC/SEIFT kodu yoktur. Kullandığı...
:D bu yaşlarda böyle sorun ve sıkıntılar oluyor anımsadım :) Allah başka dert vermesin. Alamasanda sorun etme alkol ve sigara çok matrah bir şey değil ;)
Ben IPTV BOX PRO nun uygulamasını kullanuyorum. Kendilerinin programı ve müşterileri için özel stabil bir program. Onu kullanmanızı öneririm ama onların müşterisi olmanız gerekiyor. Dilerseniz bir deneyin