Cüneytt isimli üyenin son içerikleri

1. Lenovo thinkbook g16 p4

Satılık Lenovo thinkbook g16 p4

i7 13700H 14 Çekirdek CPU Nvidia RTX 4060 GPU (140W) 32GB DDR5-5200MHz RAM 1TB M2 SSD 2.5K WQXGA (2560x1600) IPS %100 sRGB 60Hz Ekran (Dolby Vision Destekli) Harman/Kardon Ses Sistemi (Dolby Atmos Uzamsal Ses Destekli) Donanım Tabanlı Parmak İzi ve Yüz Tanıma Sistemi Çift Mikrofon Sistemi 1080P...
    49.00 TRY
  2. Cüneytt

Max 1M bütçeye kadar araba tavsiyesi.

Şu anda 2010 model, manuel 1.6 benzinli Kia Cerato’m var (180.000 km). Bunu satıp otomatik bir araca geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 1.000.000 TL’ye kadar. Tercihim tork konvertörlü otomatik şanzıman ve benzinli motor—dizel istemiyorum çünkü genelde şehir içi kullanacağım, hafta sonları uzun yol...
  3. Cüneytt

60.000 TL ye laptop tavsiyesi.

Arkadaşlar merhaba, kardeşime Hepsiburada’dan laptop alacağım. 10 taksit fırsatı var diye, maksimum bütçem 60.000 TL. Ne alabiliriz? 15.6 inç veya 16 inç fark etmez; kronik problemi olmayan, serin çalışan bir laptop istiyoruz. Genellikle oyun oynayacak.
  4. Cüneytt

Android telefon önerisi

bulabilirseniz m52 alın samsung şarjı iyi gidiyor ve seri bir telefon
  5. Cüneytt

500-550 bin arası arac tavsiyesi

Biraz geç dönüş yaptım hocam ama 😀 kia cerato aldim 2010 model 1.6 benzin lpgli 173 binde 500 e aldım.
  6. Cüneytt

500-550 bin arası arac tavsiyesi

Araba alma arefesindeyim mekanik olarak bana arıza çıkarmayacak manuel benzinli bir araba önerebilir misiniz arabadan çok anlamam. Mümkünse 2007 ve üstü olsun.
  7. Cüneytt

Pc nin değeri nedir ?

Parca parca değil komple satıyorum
  8. Cüneytt

Pc nin değeri nedir ?

Arkadaşlar araba alacağım için komple bilgisayarı satacağım nisana kadar satılacak şekilde bi fiyat yazmak istiyorum sizce ne yazayım bi fikrinizi almak istiyorum sistem şu; ASUS TUF RTX 3080-ici açılmadı garanti bitti. Ryzen 7 7800x3d 32gb Gskill 5600 mhz ram Msi b650 carbon wifi 1TB Samsung...
  9. Cüneytt

Kingdom deliverance 2 türkiye saati ile kaçta açılacak ?

Arkadaşlar oyun bugün çıkıyor ön yüklemeyide yaptım fakat giriş yapamıyorum saat kaç gibi açılacak Tr saati ile bileniniz varmı ?
  10. Cüneytt

2500tl civarı 2. el ekran kartı önerisi

https://shbd.io/s/6ZyBVfIu bunu alabilirsen daha iyi olur
  11. Cüneytt

200bin TL bütçe ile en iyi render bilgisayarı nasıl olur

Hocam Rtx 4090 alırsanız 2.elden cebinizde çok para kalır hemde saf güçte aralarında çok fark yok 120-130 a toplanır rahat.
  12. Cüneytt

Bu evi hangi programla en iyi seķilde boyarız?

Hangisi mesala hocam
  13. Cüneytt

Bu evi hangi programla en iyi seķilde boyarız?

Arkadaşlar en iyi hangi programla bu evi boyasını yapabiliriz renk seçeceğiz ama karar veremiyoruz bir programla bu evi sanki boyanmış bir şekilde nasıl yapabiliriz biri fikir verebilir mi ya da parasıyla kime yaptırabilirim. Doblo'nun önünde ki ev.
  14. Cüneytt

400-450k arası araba tavsiyesi

İlk arabam olacak Japon grubu ya da Kore grubu düşünüyorum. Tek kisiyim bekarım ara sıra uzun yol yapacağım dizel istemiyorum otomatikde istemiyorum. Bu şartlar altında bana hangi arabayı önerirsiniz. Yas 25.
Geri