Şu anda 2010 model, manuel 1.6 benzinli Kia Cerato’m var (180.000 km). Bunu satıp otomatik bir araca geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 1.000.000 TL’ye kadar. Tercihim tork konvertörlü otomatik şanzıman ve benzinli motor—dizel istemiyorum çünkü genelde şehir içi kullanacağım, hafta sonları uzun yol...
Arkadaşlar merhaba, kardeşime Hepsiburada’dan laptop alacağım. 10 taksit fırsatı var diye, maksimum bütçem 60.000 TL. Ne alabiliriz? 15.6 inç veya 16 inç fark etmez; kronik problemi olmayan, serin çalışan bir laptop istiyoruz. Genellikle oyun oynayacak.
Araba alma arefesindeyim mekanik olarak bana arıza çıkarmayacak manuel benzinli bir araba önerebilir misiniz arabadan çok anlamam. Mümkünse 2007 ve üstü olsun.
Arkadaşlar araba alacağım için komple bilgisayarı satacağım nisana kadar satılacak şekilde bi fiyat yazmak istiyorum sizce ne yazayım bi fikrinizi almak istiyorum sistem şu;
ASUS TUF RTX 3080-ici açılmadı garanti bitti.
Ryzen 7 7800x3d
32gb Gskill 5600 mhz ram
Msi b650 carbon wifi
1TB Samsung...
Arkadaşlar en iyi hangi programla bu evi boyasını yapabiliriz renk seçeceğiz ama karar veremiyoruz bir programla bu evi sanki boyanmış bir şekilde nasıl yapabiliriz biri fikir verebilir mi ya da parasıyla kime yaptırabilirim. Doblo'nun önünde ki ev.
İlk arabam olacak Japon grubu ya da Kore grubu düşünüyorum. Tek kisiyim bekarım ara sıra uzun yol yapacağım dizel istemiyorum otomatikde istemiyorum. Bu şartlar altında bana hangi arabayı önerirsiniz. Yas 25.