Ben 32gb dual kullanıyordum Corsair ama yeğenin pc de ram olmayınca yeni kendi ram'imi yeğene birini verdim pc kurulu ramsiz bekliyordu. 9500f+6650xt benim eski ekran kartım b650 msi anakart 16gb ile güzel oldu ama ram fiyatları düşene kadar idare eder ya da kampanya olur dedik 16gb 10-11 vermek...
Mesaj sayimla konunun ne alakasi var? Dh de 2007 den beri ayni nick ile üyeyim burayi sonradan gördüğüm için üye oldum ve firsatlar oldukça ihtiyacim doğrultusunda degerlendirdim ayrica gördüğüm firsatlari da paylaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum. Yeni üye olanlarla ne alip veremediğiniz var...
Fiyat genel ortalamanın altındadır beyaz olmasıda güzel
https://www.itopya.com/corsair-icue-2500x-dual-chamber-tempered-glass-usb-32-beyaz-matx-kasa_u27329
Deneyimleyerek ne kadar soğuttuğunu görüyorum nemi takip ediyorum ama vantilatör gibi dendi ya bir şey demeye gerek yok hocam izalasyonu olmayan evlerde ne yaparsan yap başarılı olması zaten çok zor yeni evlerde gayet soğutuyor 65db ses ölçtüm zaten fabrikasyon o şekilde vantilatörden az daha...
9000btu 10 gün önce 8999tl satıldı ben bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum öncelikle fiyat güzel ama kullandığınız alan büyükse 7000btu mobil klimada yetersiz kalır o yüzden alana göre seçim yapmak daha doğru olur.
25 dereceye ayarlı low da 30 dereceden 26 dereceye düşürebiliyor 2-3 saatte...