Cus Damato isimli üyenin son içerikleri

1. C

Pc Upgrade Am4'ten Am5e Geçiş

1780669141 Cs ayarlarım neredeyse aynı amd ayarlarıma bakıcam ama sanmıyorum o kadar farkedeceğini
  2. C

Mükemmel olur ama afmfyi açtım diye hatırlıyorum. Software de yapabilceğim her şeyi yaptım ona rağmen bu şekilde beni baya düşündürüyor açıkcası çok da anlamadığım için normal karşılıyordum. Acaba sistem parçaları vs mi uyumsuz. Bir de kasamın fanları aktif değil hiçbirisi, galiba kabloları...
  3. C

fps bana da az geliyor sorun ne bilmiyorum 300 altına düşmesem sistemi upgradelemeyi bile düşünmem, ve her şeyim en lowda belki 1-2 ayarım ortadır
  4. C

R7 5700X3D VS R9 5950X VS R9 5900X

Hocam 5700x3D yeniden üretilecek sanırsam birkaç farklı yerden gördüm fiyatları da 350 dolar seviyesinde olucak denmiş. O fiyata yine de pahalı olucakmış ama yine de bir araştır bekle istersen.
  5. C

Beyler bundan 3-4 ay önce laptobumla masaüstü pc takasladım. Masaüstü pcnin özellikler şu şekilde: Lexar NM620 512gb ssd, GIGABYTE A520M K V2 anakart, RYZEN 5 5600 işlemci, VIPER STEEL 2X8GB ram, RX 9060XT 3 fanlı model. Neredeyse sadece cs oynuyorum ve 200 civarı fps alıyorum ama aksiyonlu...
  6. C

R7 5800x3d 10.yıla özel

Hocam benim sistemde de r5 5600 var ekran kartım 9060XT pcden çok anlamıyorum takas usülü aldım masaüstü daha performanslı olur diye ama işlemci zayıf hissettiriyor ben de geçmeli miyim uygun fiyat ne olur bu işlemci için ana kartım AM4 diye çok fazla yükseltemiyorum sanırsam bununla benim...
Geri